Karaoğlanoğlu parkında keyifli haftasonu

Osmaniye'nin merkezi noktalarından olan Karaoğlanoğlu parkında gençler gitar çakıp şarkı söyleyerek Osmaniyelilere konser verdi.

Kültür Sanat 5.03.2022 14:13:00 0
Karaoğlanoğlu parkında keyifli haftasonu

Osmaniye'nin merkezi noktalarından olan Karaoğlanoğlu parkında gençler gitar çakıp şarkı söyleyerek Osmaniyelilere konser verdi. 
Osmaniye'nin en önemli nefes alma alanı olan Şehit Albay Halil İbrahim Karaoğlanoğlu Parkında yazdan kalma günler yaşandı. Fırtınalı ve yağışlı bir hafta geçiren Osmaniyeliler havanın güneş açmasını fırsat bilip kendini dışarı attı. Karaoğlanoğlu parkında vatandaşlar hem güneşli havanın hem de müziğin keyfini çıkardı. 
Parkta gitar çalıp şarkı söyleyen 22 yaşındaki genç müzisyen Yusuf Yeniçeri, parkta dinlenmeye gelen Osmaniyelileri eğlendirdi. Kendisi gibi müzisyen arkadaşlarıyla beraber şarkı söyleyen genç müzisyene parkta vakit geçirmeye gelen öğrenciler yoğun ilgi gösterdi. Oldukça renkli görüntülerin yaşandığı parkta şarkı söylemeyi çok sevdiklerini belirten Yeniçeri, müziğe ilkokul yıllarında öğretmenlerinin sayesinde başladığını belirterek; "Kendi çalıştığım parayla gitar aldım. Gitar aldıktan sonra tabi ailemden de destek gördüm. Sonuç olarak azmettim ve yavaş yavaş öğrenmeye başladım. Hiçbir eğitim almadım, internetten videolar izleyerek öğrendim. Kendimi geliştirmeye başladım ve İstanbul'a gittim. Sokaklarda şarkı söyleyerek farkındalık yaratmaya çalıştım. Kendi şarkılarımda var, onlarıda dinleyicilerle buluşturmak istiyorum." 
Sanatını en sonunda Osmaniye'de yapmaya karar verdiğini söyleyen genç şarkıcı; "Çok güzel tepkiler alıyorum. Biraz nefeslenmek için durduğumuzda bile insanlar gelip şarkı söylemiyor musun? diye soruyor. Hangi günlerde parka gelip gelmediğimizi, kendi şarkılarımızın olup olmadığını soruyorlar. Bu ilgide bizi mutlu ediyor. Osmaniye'nin her sokaklarında şarkı söylemeye devam edeceğim." ifadelerini kullandı.

Haber Merkezi