Kaptan Öztürk, İskenderun FK’ya transfer oldu

3. Lig 2 Grupta mücadele eden İskenderun Futbol KülübüOsmaniyesporFK’de forma giyen Mustafa Öztürk ile anlaştı.

Spor 18.01.2021 14:12:00 0
Kaptan Öztürk, İskenderun FK’ya transfer oldu

3. Lig 2 Grupta mücadele eden İskenderun Futbol KülübüOsmaniyesporFK’de  forma giyen Mustafa Öztürk ile anlaştı.
Hatay Temsilcisi İskenderun FK’de  5 Ocak’da başlayan ara transfer dönemi ile hareketlilik yaşanmaya devam ediyor.
İskenderun FK forması giyecek olan Öztürk OsmaniyesporFK’nünkadrosunu  2019-2020 futbol sezonda ara transferde dönemde dahil olan 34 yaşındaki  futbolcu geçtiğimiz sezon 10 maçta forma giymişti.  Mustafa Öztürk pandemi nedeniyle tamamlanamayan sezonu 5 golle kapatırken iki maçta takımına attığı gollerle takımının hanesine puan yazdıran isim olmuştu.

2020-2021 16 maça 3 ayrı teknik ekiple çıkan OsmaniyesporFK’nde yaşanan dalgalanmalardan etkilenen Mustafa Öztürk yaşadığı sakatlık, seyirci ve teknik heyetle yaşadığı sorunlarla gündemde kaldı.  İlk devre oynanan 16 maçın 10’nunda forma giyen Mustafa Öztürk fileleri bir kez havalandırdı. 
Öte yandan İkinci yarı hazırlıklarını Antalya Belek'teki Limak Atlantis oteli tesislerinde sürdüren 3. Lig 2. Grup takımlarından İskenderun Futbol Kulübü, 3 futbolcu ile anlaştı.
Turuncu Mavil ekip İskenderun Futbol Kulübü bir dönem OsmaniyesporFk forması giyen  son olarak Batman Petrolspor’da forma giyn 24 yaşındaki stoper Kadir Bilimlier ile Fethiye Spor'dan  24 yaşındaki forvet oyuncusu Feyzullah Şahin Güneş  anlaşma sağladı.

İskenderun Futbol Kulübü, görüşmelerini sürdürdüğü bazı futbolcular ile de anlaşma zemini aradığı gelen bilgiler arasında yer alıyor.  

Haber Merkezi