Kadirli MYO’daonline Kariyer Günleri düzenlendi

Kadirli Meslek Yüksekokulu tarafından düzenlenen Online Kariyer Günleri 6 oturum şeklinde, çevrim içi olarak Microsoft Teamsve resmi Instagram sayfası @okukadirlimyo adresinden canlı olarak yayınlandı.

Eğitim 31.05.2021 22:25:00 0
Kadirli MYO’daonline Kariyer Günleri düzenlendi

Düzenlenen programda 1.oturumda “Pandemi Sürecinde ve Sonrasında Sağlık” başlıklı söyleşi OKÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Alpaslan Dayangaç’ın moderatörlüğünde Microsoft Teams üzerinden yapıldı. 
Söyleşinin Konuğu, Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Tıp Fakültesi, Tıbbi Biyoloji Öğretim Üyesi Prof. Dr. Zeliha Selamoğlu, pandemi sürecindeki stres faktörlerinden, korunma yollarından, pandemi sürecinde ve sonrasında sağlıklı beslenmenin öneminden ayrıca Koronavirüs’e karşı aşının ve aşılanmanın öneminden bahsetti.
Online Kariyer Günleri açılış programının ardından “Mobil Cihaz Teknolojilerinde Kariyer Planlama” başlıklı 2. oturum gerçekleştirildi. 
Programın moderatörlüğünü Kadirli Meslek Yüksekokulu Elektronik ve Otomasyon Bölüm Başkanı Öğr. Gör. Tuncay Altun yaparken konuk olarak Mobil Cihazlar Teknik Servis Uzmanı Selçuk Durmuş katıldı.
3.oturumun konukları teknoloji, inovasyon, ve girişimciliğin merkezi Çukurova Üniversitesi TEKNOKENT’denÖğr. Gör. A.Vahap SAYGIN ve Bilgisayar mühendisi İzzet Özüçargil oldu. 
Söyleşinin konu başlağı “Günümüz Bilgisayar Teknolojileri ve İnternet Güvenliği” olurken moderatörlüğünü Kadirli Meslek Yüksekokulu Bilgisayar Teknolojileri Bölüm Başkanı Öğr. Gör.TamerAtçıoğlu yaptı. 
“Güneş Enerjisi ve Enerjinin Dijitalleşmesi” başlıklı söyleşi, Microsoft Teams üzerinden Kadirli Meslek Yüksekokulu Elektrik ve Enerji Bölüm Başkanı Öğr. Gör. İlyas Aladağ’ın moderatörlüğünde 4.oturumda yapıldı. Söyleşinin Konuğu, OZ Energy A.Ş. Yönetici Ortağı Ömer Koç oldu.
Etkinlik kapsamında 5.oturumun moderatörlüğünü Kadirli Meslek Yüksekokulu Muhasebe ve Vergi Uygulamaları Bölüm Başkanı Öğr. Gör. Sultan Erol Aygün yaparken “Hayatım Sigortalı” konu başlığıyla konuğu Kadirli Eskimez Sigorta Yöneticisi Suat Eskimez oldu.
Kadirli Meslek Yüksekokulu Online Kariyer Günleri Etkinlikleri kapsamında kapanış oturumunu Yüksekokul Müdürü Doç. Dr. Mustafa Sevindir yönlendiriciliğinde “Teknolojik gelişmeler ve Endüstri 5.0” söyleşi konu başlığı ile Doç. Dr. Bülent Yanıktepe gerçekleştirdi. Yanıktepe, özellikle günümüzde teknolojik gelişmelerden, inovatif yaklaşımlardan ve daha konforlu bir hayatın gereklerini yerine getirmek için üretim bazında gelişmelerden bahsetti.
Söyleşiler sonunda tüm konuklara paylaştıkları kıymetli bilgiler için ayrı ayrı teşekkür edildi. OKÜ