İYİ Parti’den aday açıklaması

Osmaniye’nin Düziçi ilçesinde İYİ Parti teşkilatı basın açıklaması yaparak, yerel seçimler için henüz bir aday belirlemedikleri ifade edildi.

Politika 10.02.2022 15:27:00 0
İYİ Parti’den aday açıklaması

Osmaniye’nin Düziçi ilçesinde İYİ Parti teşkilatı basın açıklaması yaparak, yerel seçimler için henüz bir aday belirlemedikleri ifade edildi. İlçe Başkanı İbrahim Coşkun, “önce millet, önce memleket” diyenlerin partisi olduklarını belirtti. 
İYİ Parti Düziçi İlçe Başkanı Veteriner Hekim İbrahim Coşkun tarafından yapılan açıklamada, üye kayıt ve teşkilatlanma çalışmalarının hız kesmeden devam ettiğini söyleyerek İYİ Parti’nin siyasetinin “önce millet, önce memleket” olduğunu dile getirdi. Başkan Coşkun açıklamasında; “Yerelde ve genelde milletimizin ekonomisini, huzurunu, refahını ve mutluluğunu sağlamak ve yüceltmektir. Önümüzdeki yerel seçimler için henüz belirlediğimiz bir adayımız yoktur. Vakti zamanı geldiğinde aday adaylarımız çıkacak ve başarılı olan aday adayımız adaylığını alacaktır. Güçlü teşkilatımızla, azimli çalışmalarımızla yetenekli arkadaşlarımızla sandığın olduğu her yerde olacağız. Her sandıkta sözümüz her sandıkta gücümüz olacaktır. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Çünkü millet bizi çağırıyor. O güçlü sesi duyuyoruz. Toplumsal gerginliğe, tedirginliğe neden olan dedikoduların açığa kavuşturulması ve doğru bilginin kaynağından edinilmesi için siz saygıdeğer kamuoyu ile saygıyla paylaşıyoruz” sözlerine yer verdi.
İYİ Parti Düziçi İlçe Başkanlığı