İyi Parti, “seçime hazırlık” toplantısı yaptı

İYİ Parti Genel Merkezinin seçime hazır olmak konulu toplantısı Osmaniye’de gerçekleştirildi.

Politika 12.03.2021 15:54:00 0
İyi Parti, “seçime hazırlık” toplantısı yaptı

İYİ Parti Genel Merkezinin seçime hazır olmak konulu toplantısı Osmaniye’de gerçekleştirildi. Toplantıya İYİ Parti Seçim İşleri Başkanı ve Genel Başkan Yardımcısı M. Tolga Akalın, Tekirdağ Milletvekili Enez Kaplan, Seçim İşleri Başkan Yardımcısı Burcu Akçaru, Osmaniye İl ve İlçe Teşkilatları katıldı. 
Bugüne kadar 14 il gezdiklerini belirten İYİ Parti Seçim İşleri Başkanı ve Genel Başkan Yardımcısı M. Tolga Akalın, “bu illerden şuana kadar en hali hazır olan il Osmaniye diyebilirim” dedi. Başkan Akalın, “Türkiye’nin her yerini karış karış geziyoruz. Teşkilatlanmalarımızı yapıyoruz. Bugünkü durağımız Osmaniye oldu. Burada teşkilatımıza seçime hazır olmak konulu eğitimimizi verdik. Sandık görevlilerinin belirlenmesi konusunda hassasiyetimizi dile getirdik. Osmaniye gezdiğimiz diğer illere göre en hali hazırda olan il konumunda diyebilirim. İYİ Parti olarak gerek genel seçimlerde gerekse yerel seçimlerde 81 ilimizin tamamında başarıya ulaşacağımızdan eminim. Tüm teşkilatlarımız yoğun bir şekilde hazırlıklarını sürdürüyor. Bizlerde Genel Başkanımızın talimatları doğrultusunda çalışmalarımızı tüm hızıyla sürdürüyoruz. Tüm illerde eksikliklerin tamamlanıp yarın seçim olacakmış gibi hareket ediyoruz.” İfadelerini kullandı. 
İl ve İlçe Teşkilatları olarak hazır olduklarını bildiren İYİ Parti Osmaniye İl Başkanı Serhat Kılıç, “Genel Merkezimizden gelen Başkanlarımızı ağırladık. Kendilerine Teşkilatlarımız hakkında bilgiler verdik. Yaptığımız çalışmalar hakkında raporları kendilerine sunduk. Biz İYİ Parti olarak yarın seçim olacakmış gibi sandık ve seçim organizasyonumuzu yaptık. İYİ Parti iktidara gelecek. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Gerek Genel Merkez Teşkilatımız gerekse Sayın Başkan ve Milletvekillerimiz çok yoğun bir şekilde çalışmalarını özveriyle sürdürüyorlar. Kendilerine minnettarız. Eminim ki Allah’ın izniyle bu mücadelemiz boşa değil. İYİ Partiyi ve Genel Başkanımızı iktidara getireceğiz” dedi.

İyi Parti İl Başkanlığı