İYİ Parti İl Teşkilatı, Genel Başkan Akşener’i Hatay'da karşıladı

Osmaniye İYİ Parti İl ve İlçe teşkilatı, Hataya ziyarette bulunan Genel Başkan Meral Akşener'e eşlik etti.

Güncel 2.06.2021 09:17:00 0
İYİ Parti İl Teşkilatı, Genel Başkan Akşener’i Hatay

Osmaniye İYİ Parti İl ve İlçe teşkilatı, Hataya ziyarette bulunan Genel Başkan Meral Akşener'e eşlik etti.

Akşener’i Hatay Havalimanı’nda Osmaniye teşkilatının yanı sıra, Hatay İyi Parti İl Başkanı Şefik Çirkin, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, milletvekilleri, siyasi parti ilçe başkanları ve teşkilat üyeleri çiçeklerle karşıladı.

Akşener'in ziyaretine Osmaniye'den 27. Dönem İYİ parti 1.sıra milletvekili adayı olan ve yurtdışı oyları ile seçimi kıl payı kaybeden Op.Dr. Mehmet Temel ve Osmaniye İYİ parti il Başkanı Serat Kılıç, Merkez İlçe Başkanı Mustafa Tülücü, Kadirli İlçe Başkanı D. Mustafa Soğancı, Sumbas İlçe Başkanı Asalet Hatınoğlu, Toprakkale İlçe Başkanı Selçuk Karataşlı, Engelliler Platformu Başkanı aynı zamanda İYİ Parti üyesi Haydar Aktürk, Hasanbeyli ilçe Başkanı Mustafa Gökçek ve MHP Eski Merkez ilçe Başkanı, İYİ Parti üyesi Ali Aksoy da katıldı.
Akşener ve beraberindekiler daha sonra konvoy halinde Kırıkhan ilçesine gitti. Kırıkhan'da Akşener’e İYİ Parti milletvekilleri Lütfü Türkkan, Koray Aydın, Metin Ergün Mehmet Metanet Çulhaoğlu ve bir çok milletvekili ve GİK üyeleri ile CHP milletvekilleri İsmet Tokdemir ve Serkan Topal da eşlik etti.
Geçen haftaki Rize gerginliği ve Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Erdoğan’ın “Daha neler olacak neler” şeklindeki sözlerinin ardından Genel Başkan Akşener, Hatay’da coşkuyla karşılandı.
Akşener, ziyaretinin ilk durağı Kırıkhan ilçesinde üreticilerin, esnafın dertlerini dinlerken Kırıkhan halkından gelen “Cumhurbaşkanı Akşener” sloganları da dikkatleri çekti.
Ayrıca, İYİ parti genel başkanı Meral Akşener’in önümüzdeki günlerde Osmaniye’ye ziyarette bulunması da bekleniyor.  Haber Merkezi