İstanbul Mitingine Döğüşcü damga vurdu

Cumhuriyet Halk Partisi’nin İstanbul’da gerçekleştirdiği ”Milletin Sesi” mitingine katılan Osmaniye Milletvekili A. Adayı Mehmet Orhun Döğüşcü’ye Milletvekilleri yoğun ilgi gösterdi.

Güncel 24.05.2022 16:03:00 0
İstanbul Mitingine Döğüşcü damga vurdu

Cumhuriyet Halk Partisi’nin   İstanbul’da gerçekleştirdiği ”Milletin Sesi” mitingine katılan Osmaniye Milletvekili A. Adayı Mehmet Orhun Döğüşcü’ye Milletvekilleri  yoğun ilgi gösterdi.
Parti Sözcüsü ve Tekirdağ Milletvekili Faik Öztrak, Örgütlenmeden sorumlu Genel Başkan yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Oğuz Kaan Salıcı,  Genel Başkan Yardımcısı ve Çanakkale Milletvekili Muharrem Erkek, Genel Başkan Yardımcısı ve Kahramanmaraş Milletvekili Ali Öztunç, Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Onursal Adıgüzel, Aydın Milletvekili Bülent Tezcan, Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, Milli Savunma Komisyon Üyesi ve Tunceli Milletvekili Polat Şaroğlu, İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin, Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün, 26. Dönem Mersin Milletvekili Serdal Kuyucuoğlu, Adana Milletvekilileri Orhan Sümer ve Ayhan Barut ile bir araya gelen Döğüşcü’nün Milletvekilleri ile samimi sohbeti gözlerden kaçmadı.
 Gazeteci İsmail Saymaz ile Osmaniye siyaseti hakkında sohbet eden Osmaniye Milletvekili A.Adayı Mehmet Orhun Döğüşcü, Genel Başkan Yardımcıları ve Milletvekillerinden yoğun ilgi gördü.