Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mente, CGC’yi ziyaret etti

Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Mente, Cebelibereket Gazeteciler Cemiyetini (CGC) ziyaret etti.

Politika 15.03.2022 12:54:00 0
Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mente, CGC’yi ziyaret etti

Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Mente, Cebelibereket Gazeteciler Cemiyetini (CGC) ziyaret etti.
Mente’nin CGC Ali Türkmen salonunda gerçekleştirdiği ziyarette, Gelecek Partisi İl Başkanı Mustafa Saygılı ve Yönetim Kurulu Üyeleri de yer aldı.
CGC Başkanı, Akdeniz Gazeteciler Federasyonu Genel Sekreteri ve Türkiye Gazeteciler Yönetim Kurulu Üyesi Ali Cihangir, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.                                                                                           Cihangir, Federasyon ve Konfederasyon çalışmalarını ve kazanımları anlatan Cihangir, yerel basının sorunlarından bahsetti.  
Gelecek Partisi’nin ekonomiyle ilgili parti programında yer alan hedeflerini dile getiren Mustafa Mente, ekonomide en önemli kırılmanın Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’yle yaşandığını ifade ederek, “2018 sonrası otoriter rejim sermaye çıkışını beraberinde getirdi. Sadece yabancı yatırımcı çıkış yapmadı. Kendi yatırımcımız da bekleme sürecine girdi. Bugün iş dünyasının üzerinde baskı kuran, ‘5’li çete’, 20 kadar yandaş şirket ve bağımsızlığı elinden alınmış kurumlarla yönetilemez hale gelmiş bir ekonomimiz var. Türkiye 2001 ekonomik krizinden bir hikayeyle yola çıktı. Bu hikâyede hukuk, güven, üretim, kalkınma, G20 ülkeleri arasında yer alma hedefi vardı. Bugün ne bir hikayemiz ne bir programımız ne güven ne de liyakatli bir kadro var. Ekonomi Merkez Bankası başta olmak üzere bağımsızlığı elinden alınmış kurumlar ve yandaş şirketlerle vatandaşın menfaatine olmayan uygulamalarla ekonomi yönetilmeye çalışılıyor. İflas etmiş bir ekonomiyi Gelecek Partisi’nin adaleti sağlayacak, liyakati esas alacak şeffaf uygulamalarıyla yeniden işler hale getireceğiz” dedi.
Ziyaret karşılıklı yapılan sohbetin ardından sona erdi. 
CGC