Düziçispor Bal Liginde Osmaniye’yi temsil edecek

Osmaniye’y i Düziçispor FK’nün temsil ettiği 2021-2022 Futbol Sezonu Bölgesel Amatör Lig (BAL) için beklenen tarih açıklandı.

Güncel 16.09.2021 17:27:00 0
Düziçispor Bal Liginde Osmaniye’yi temsil edecek

Osmaniye’y i Düziçispor FK’nün temsil ettiği  2021-2022 Futbol Sezonu Bölgesel Amatör Lig (BAL) için beklenen tarih açıklandı.
Bölgesel Amatör Lig'de (BAL) 2021-2022 sezonu katılım başvuruları tamamlandı. Düziçispor FK’nün aralarında bulunan  BAL'da bu sezon oynama hakkı olan 278 takımdan 263'ünün başvurusu kabul edildi.
Katılacak olan takımların 249'u geçen sezon BAL'da yer alan takımlardan oluşurken, 14'ü geçen sezon TFF 3. Lig'den düşen takımlardan oluşuyor.
Edinilen bilgiye göre, BAL takımlarının 2021-2022 sezonunda müsabakalarını oynayacakları sahaların denetimi yapıldıktan sonra statü yayınlanıp, gruplandırma ve fikstür çekiminin ardından TFF Sağlık ve Bilim Kurullarının onayı doğrultusunda 30-31 Ekim 2021 tarihinde müsabakaların başlayacağı açıklandı.
Lige katılımla ilgili değerlendirmelerde bulunan Düziçispor Kulübü Başkanı Fatih Topal  geçtiğimiz yıl ilk defa BAL ligine katılarak ilçeyi  temsil ettikleri ‘Bölgesel Amatör Lig’e bu yıl da katılım ücretini yatırıp, gerekli evrakları Türkiye Futbol Federasyonuna teslim ettiklerini açıkladı.
İlk yılda Bölgesel Amatör ligin en genç kadrosu ile mücadele ettiklerini  sonuçlar ne olursa olsun yılmadan yıkılmadan mücadele ter döktüklerini ifade eden Başkan Topal “Yolumuzun zor olduğunu bilerek yaşanan saha içindeki mücadele kadar saha dışı olaylara mücadele etmek zorunda kaldığımız bir sezonun ardından bıkmadan sevdamızın peşinden koşmaya bu senede devam edeceğiz.
Bundan sonra ki hedefimiz ise ilk gün ki heves ve istek ile Düziçimizi Osmaniyemizi En iyi şekilde temsil etmektir. Yeni Sezonun Camiamıza Hayırlı olmasını diliyoruz” dedi.
Geçtiğimiz sezon Sitespor’un  katılmak için başvuru yapmadığı ligde geçtiğimiz yılda ligde mücadele eden Düziçispor FK Osmaniyeyi temsil edecek.