Düziçi'nden Başkan Yalçın'a tam destek...

Osmaniye Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliğini tarafından Düziçi ilçesinde birlik beraberlik buluşması düzenlendi.

Politika 16.03.2022 15:05:00 0
Düziçi

Osmaniye Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliğini tarafından Düziçi ilçesinde birlik beraberlik buluşması düzenlendi.
İlçede düzenlenen etkinliğe Osmaniye Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Murat Yalçın yanı sıra Osmaniye genelinde faaliyet gösteren ve destek kararını açıklayan oda başkanları katıldı.
Birlik beraberlik buluşmasında Düziçi’nde faaliyet gösteren 5 oda Osmaniye Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği mevcut başkan Murat Yalçın'a destek mesajları verdi.
KADİRLİ’DEN SONRA DÜZİÇİ’NDEN DE TAM DESTEK 
Bilindiği üzere, Birlik başkanı Murat Yalçın daha önce Osmaniye merkez ve Kadirli'deki oda başkanları ve yöneticileriyle birlikte toplantı düzenleyip oda başkanlarından tam destek sözü almıştı. 
Düziçi ilçesindeki beş oda başkanı ve yöneticileriyle yemekli toplantıda bir araya gelen Murat Yalçın Düziçi ilçesinde ki esnaf odalarından tam destek sözü aldı.
Osmaniye Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Yalçın Düziçi esnafına yönelik hizmetlerin devam edeceğini ifade ederek , "Bu birlik ve beraberlik yemeğimizin üçüncüsünü Düziçi’nde yapıyoruz. Düziçi Osmaniye’nin en önemli ilçelerinde bir tanesi. Hizmetlerimizi sözümüzü ve adımlarımızı ona göre atıyoruz. Esnaf sicil Müdürlüğümüzü Düziçi’ne açtık, haftanın1 günü hizmet veriyor inşallah en kısa sürede her gün hizmet vereceğiz.  Böylelikle Düziçili esnafının Osmaniye’ye gelmesine gerek kalmadı. Bana bu süreçte destek veren tüm oda başkanlarına teşekkür ediyorum” dedi. 
"27 ODA BAŞKANINDAN TAM DESTEK SÖZÜ"
"Bilindiği üzere daha önce Osmaniye merkez ve Kadirli'deki oda başkanlarımızla bir araya gelerek istişareler sonucunda şahsıma destek sözü almıştık. Bugün ise Düziçi ilçemizdeki beş oda başkanımız ve yöneticileriyle bir araya gelerek istişare toplantısı yaptık. İlçemizdeki oda başkanlarımız ve yönetimi şahsıma tam destek sözü vererek birlikte yürüme kararı almışlardır. İlimiz genelinde 27 oda başkanımız bizimle birlikte yol yürüme kararı almışlardır. Başkanlarıma ve yöneticilerine teşekkür ediyorum. Görevimizin ve sorumluluğumuzun farkındayız" dedi.