Düziçili gazetecilerden Kaymakam İlhan'a ziyaret

Osmaniye'nin Düziçi İlçesinde görev yapan gazeteciler, ilçedeki görevine başlayan Kaymakam Turgay İlhan'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Güncel 17.09.2021 16:28:00 0
Düziçili gazetecilerden Kaymakam İlhan

Osmaniye'nin Düziçi İlçesinde görev yapan gazeteciler, ilçedeki görevine başlayan Kaymakam Turgay İlhan'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Ziyarete, Cebeli Bereket Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu Üyesi, Anadolu Ajansı Düziçi Bölge Temsilcisi ve Sabır Gazetesi Ersin Şimşek, İHA Düziçi Bölge Temsilcisi ve Farsak TV kurucusu Merden İslah, Demirören Haber Ajansı (DHA) Düziçi Bölge Temsilcisi Kamil Şeker ve ilçede görev yapan yerel gazeteciler katıldı.        

İlçenin organize sanayi ihtiyacı, tarım ve hayvancılık ile sulama suyu alanında yaşanan sıkıntılar ve de sulama suyu ücretlerinin pahalığı, eğitim-öğretim alanında yaşanan toplu taşıma sıkıntılarıyla okullar bölgesinin denetimleri, bozuk olan yollar, sokaktaki başıboş köpekler gibi daha birçok konular üzerinde sohbette bulunularak, çözüm üretme konusunda atılması gerekli adımlar değerlendirildi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kaymakam İlhan, ziyaret sırasında yaptığı konuşmasında, “Kapımız herkese açık. Biz vatandaşlarımızın sorunlarını çözmek için buradayız. Bunu insanlarla kucaklaşacak, her kapıyı çalacak, problemleri tespit ederek bir bir çözmek için çalışacağız. Ancak bazı problemleri çözmek, çözüm üretmek zaman alabilir. Ama biz yinede ilk adımları atıp gerekli girişimleri başlatan bir kurum olacağız. İlçenin kronik sorunları zaten belli. Bu yöndeki sıkıntılar zaten belli. Bunları gidermek içinde elimizden geleni yapacağı” ifadelerine yer verdi. Düziçi Kaymakamlığı