Dr. Ortaköylü'den 10 Kasım mesajı

Osmaniye'de Çocuk Sağlığı ve Uzmanı olarak görev yapan Uzm. Dr. Kadir Ortaköylü, 10 Kasım Atatürk'ü anma günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Güncel 10.11.2021 12:42:00 0
Dr. Ortaköylü

Osmaniye'de Çocuk Sağlığı ve Uzmanı olarak görev yapan Uzm. Dr. Kadir Ortaköylü, 10 Kasım Atatürk'ü anma günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
Yayımladığı mesajında Ulu Önder Atatürk'ün zekasıyla kendinden sonraki nesillere güzel bir vatan bıraktığına değinen Ortaköylü, onun mirasına sahip çıkacak olan nesilleri de yetiştirmeyi başardığını da ekledi.
Mustafa Kemal Atatürk ve birlikte yürüdüğü gazi ve şehitleri rahmetle andığını ifade eden Dr. Ortaköylü mesajında, “Savaş ile sarsılan ve parça parça olan aziz Türk Milletini yeniden bir araya getirerek ayağa kaldıran büyük lider Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü vefatının 83’üncü yıl dönümünde rahmet ve minnetle anıyoruz. Stratejik öngörüleri ve yaptıklarıyla sadece milletinin kaderini değil dünyadaki mazlum milletlere de elini uzatmıştır. Atatürk, yenilikçiliği, ileri görüşlülüğü, dünya siyasetini iyi bilmesi, diplomaside ve siyasetteki zekasıyla dünya kamuoyunun saygısını kazanmıştır. Bugünün Türkiye’si, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün çizdiği yolda emin adımlarla ilerlemektedir. Her alanda başarıyı yakalamış ve Atatürk’ün mirasına sahip çıkan nesiller yetiştirmeyi de başarmıştır. Bu düşüncelerle, Cumhuriyetimizin kurucusu, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü, O'nun şahsında dava ve silah arkadaşlarını, istiklâl mücadelemizin bütün kahramanlarını, bu toprakları bizlere vatan olarak bırakan aziz şehitlerimizi ve şanlı gazilerimizi rahmet, şükran ve saygı İle anıyorum.”ifadelerine yer verdi. Haber Merkezi