Dervişpaşa Lisesi, ihtiyaç sahiplerini sevindirdi

Osmaniye Dervişpaşa Anadolu Lisesi idareci, öğretmen ve öğrencileri tarafından ihtiyaç sahibi ailelere yönelik yardım kampanyası başlatıldı.

Güncel 29.03.2024 11:02:00 0
Dervişpaşa Lisesi, ihtiyaç sahiplerini sevindirdi

Osmaniye Dervişpaşa Anadolu Lisesi idareci, öğretmen ve öğrencileri tarafından ihtiyaç sahibi ailelere yönelik yardım kampanyası başlatıldı.
Lisede “Ramazan Ayı Paylaşma Ayı, Bu Ramazan farklı olsun” sloganıyla başlatılan kampanyadan temin edilen yardımlar ihtiyaç sahiplerine ulaştırıldı. 
Okul Müdürü Ekrem Gök, kampanyaya destekte bulunan tüm öğretmen ve öğrencilerine teşekkür etti.
Gök, “Ramazan ayında başta ihtiyaç sahibi kendi öğrencilerimiz olmak üzere her kesime ulaşmak için böyle bir çalışma yaptık. Örnek davranışı sergileyerek değerler eğitimine yönelmeyi kendine ilke edinen okulumuz idareci, öğretmen ve öğrencileriyle “Ramazan Ayı Paylaşma Ayı, Bu Ramazan farklı olsun ” sloganıyla yola çıktık. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz” dedi. 


Okulun Müdür yardımcısı Mustafa Öksüz de, şu ifadelere yer verdi:
“Ramazan farklı olsun şiarımızla kalplere dokunmak için okulumuz Devrişpaşa Anadolu Lisesinin öğretmenleri ile (ÇEDES ve sosyal yardımlaşma kulüpleri) en önemlisi öğrencilerimizin de desteği ile başta maddi durumu olmayan öğrencilerimiz ve diğer ihtiyaç sahibi ailelere ulaşmak için yardım kampanyası yaptık. Elhamdülillah onlarca öğrencimize ve ihtiyaç sahibi ailelere ulaşarak onlara ihtiyaçlarına göre Ramazan kolisi veya parasal anlamda maddi desteklerde bulunmuş olduk. Gerek maddi desteklerle gerekse bu yardım kampanyasının ucunda tutarak bu çalışmayı sahiplenen ve bize destek veren herkese teşekkür ederiz”
Okulun ÇEDES kulübü öğretmenlerinden Huriye Bal ve Serpil Şener ise “Bu gönüldaş çalışmada önceliğimiz kendi öğrencilerimizdi. Çok şükür birçok öğrencimize de bu süreçte ulaştık. Hep birlikte el ele vererek öğrencisiyle, öğretmeniyle bu çalışmayı yaptık. Değerler eğitimi de temel önceliğimiz oldu” şeklinde konuştu.