Osmaniye’de belediye başkanlığı seçimlerinden sonra merakla beklenen Belediye Başkan Yardımcıları da belirlenmeye başlandı.

Belediye Başkanı İbrahim Çenet’in, yardımcılıklarını yapacak isimleri belirlerken titiz bir çalışma yürüttüğü konuşulurken AK Parti’den de hangi ismi bu makama getireceği merakla bekleniyordu.

Özel bireye, özel kutlama Özel bireye, özel kutlama

BELEDİYE MECLİSİNDEN İLK BELEDİYE BAŞKAN YARDIMCISI DAVARCI OLDU
Bilindiği gibi İbrahim Çenet’in AK Parti’den bir ismi belediye başkan yardımcısı yapması bekleniyor ve bu isim için de partiden farklı isimler konuşuluyordu.

Başkan Çenet, bu konuda son noktayı koydu ve AK Parti’den belediye meclis üyeliğine seçilen Peyzaj Mimarı Kevser Davarcı’yı Belediye Başkan yardımcısı olarak belirledi.

Kevser Davarcı 2004-2008 yıllarında Osmaniye Belediyesinde Peyzaj Mimarı olarak çalıştı. 2009-2014 yıllarında ise Ak Parti Belediye Meclis olarak görev aldı. Ak Partide İl Başkan Yardımcılığı görevlerinde de bulunan Kevser Davarcı Ak Partide tanıtım medya başkanı olarak görev aldığı süreçte basınla iyi diyaloglar kurarak partisi için başarılı çalışmalara imza atmıştı.

BİR BAŞKAN YARDIMCILĞI DA OKÜ’DEN
Başkan Çenet, diğer bir başkan yardımcısını da akademik kadrodan seçti. Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi Harita Mühendisliği Bölümü Doktor Öğretim Üyesi ve Düziçi Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Selim Serhan Yıldız Osmaniye Belediye Başkan Yardımcısı olarak göreve başladı.

Belediye Başkan Yardımcısı olan Kevser Davarcı ve Dr. Selim Serhan Yıldız’a başarılar diliyoruz.