Muhtarlara eğitim verildi Muhtarlara eğitim verildi

Osmaniye Valisi Dr.Erdinç Yılmaz, Türkiye Büyük Millet Meclisinin kuruluşunun ve millî egemenliğe kavuşmanın 104. yıl dönümünün büyük bir coşku, gurur ve heyecanla kutlandığını belirtti.
Vali Yılmaz, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.
Gökleri hilal ve yıldızla aydınlatan şanlı Türk’ün bayrağının dalgalandığı her yerde, tüten her ocakta, bugün bu bayramın sevinci, gururu ve coşkusu gönülleri sardığını ifade eden Yılmaz, şunları kaydetti:
“Aziz milletimiz, Kurtuluş Savaşı yıllarında büyük bir seferberlik başlattı. Nice fedakarlıklarla Cumhuriyetimizi kurduk. Millet iradesinin üstünde hiçbir güç tanımadığımızı, tanımayacağımızı ilan ettik. Bu kutlu gün; ülkemizi bugünlere taşıyan kahramanlarımızın izinden gitsinler, zorluklar karşısında asla pes etmesinler diye, Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk tarafından çocuklarımıza armağan edildi. Bugün çocuklarımız için olduğu kadar bizim için de bir onur, bir coşku günüdür. Bizim en önemli duamız ve vazifemiz; en kıymetli hazinemiz olan çocuklarımızı bayrağımıza, milletimize ve vatanımıza gözü gibi sahip çıkan, ülkemiz için çalışıp üreten, bilimde, sanatta ve teknikte ileri ve inançlı insanlar olarak yetiştirmektir. Kendine güvenen, sağlam ve güçlü adımlarla geleceğe yürüyen, hayatın güçlükleriyle baş edebilecek ölçüde donanımlı, girişimci, araştırmacı, değerlerine bağlı ve yetenekli gençler olarak yetiştirilmelerini sağlamaktır. Unutmayalım ki Türkiye Yüzyılı idealimiz, çocuklarımızın, gençlerimizin, kadirşinas milletimizin her bir ferdinin; çalışkanlığı, millet iradesine kayıtsız şartsız bağlılığı ile gerçekleşecektir. Bu duygu ve düşüncelerle; başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere ebediyete intikal eden Türkiye Büyük Millet Meclisi mensuplarını, kanlarıyla vatan toprağının hamurunu yoğuran aziz şehitlerimizi, aramızdan ayrılan şanlı gazilerimizi rahmet ve minnetle yâd ediyor, Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’mızı kutluyor, Kıymetli Hemşehrilerime ve Yüce Türk Milleti’ne en derin sevgi ve saygılarımı sunuyorum”

Editör: Haber Merkezi