CHP Teşkilatı, İktidara Hazırız toplantısına katıldı

Cumhuriyet Halk Partisi Osmaniye İl Başkanı ve Yönetim kurulu üyeleri, partisinin "İktidara Hazırız" toplantısına katıldı.

Politika 26.03.2022 14:39:00 0
CHP Teşkilatı, İktidara Hazırız toplantısına katıldı

Cumhuriyet Halk Partisi Osmaniye İl Başkanı ve Yönetim kurulu üyeleri, partisinin "İktidara Hazırız" toplantısına katıldı. Toplantıda CHP Osmaniye Teşkilatı; İl, ilçeler, kadın ve gençlik kolları başkanlarıyla tam kadro bulundu. 
Cumhuriyet Halk Partisi Osmaniye İl Başkanı Şükret Çaylı konuyla ilgili yaptığı açıklamada, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun da katılımıyla "İktidara Hazırız" toplantısının Antalya'da gerçekleştirildiğini söyledi. Toplantıya İl, İlçeler, Kadın ve Gençlik Kolları Başkanları olarak tam kadro katıldıklarını ifade eden Çaylı, toplantının büyük bir coşkuyla geçtiğini ifade etti. 
Başkan Çaylı; "Toplantımız sonucunca Genel Başkanımızın önermeleri doğrultusunda ilimizdeki çalışmalarımızı, Genel Başkanımızın çalışma azmi ve kararlılığı örnek alınarak tüm birimlerimizde hayata geçireceğimiz bir süreci başlatmış bulunuyoruz. Bizler ülkemizin geleceğiyiz, gelecek ise ancak çalışkan, üretken, fedakar, dürüst samimi insanlar sayesinde gelir. Bu duyguları taşıyan partili, partisiz vatansever, demokrasiden yana olan tüm insanlarla bir araya gelerek hayatın her alanında örgütlü güç olmak zorundayız. Genel Başkanımızın belirttiği gibi “Enerjiyi Türkiye için, ülkemiz için, evlatlarımız için, geleceğimiz için, vatanımız için, bayrağımız için, demokrasi için kullanmalıyız. Cumhuriyet Halk Partili olmak sıradan bir olay değildir. Cumhuriyet Halk Partili olmak demek toplumun saygı duyduğu kişi olmak demektir. Demokrasiyi içselleştirmek demektir. Toplumun hiçbir kesimini ötekileştirmemek demektir. Bilgili olmak demektir, birikimli olmak demektir, yaşanan bir sorun dolayısıyla başvurulan kişi olmak demektir. Dolayısıyla her bir Cumhuriyet Halk Partilinin böyle bir temel görevinin olması gerekiyor. Kısır tartışmalardan uzak durmak demektir Cumhuriyet Halk Partili olmak demek. Ülkenin bu kadar sorunu varken başka alanlara değil sorunlara kilitlenmek demektir ve sorunları çözmek için mücadele etmek demektir, çözüm üretmek demektir. Her bir Cumhuriyet Halk Partilinin böyle tarihi bir görevi var.” Bu temeller doğrultusunda ilimizde yoğun bir çalışma dönemine girmiş bulunuyoruz. Var olan yapılarımızı daha da geliştirerek, yeni birimler kurarak, yeni insanları mücadelenin içine katarak çalışacağız. Tüm partililerimizin ve demokrasiden yana olan yurttaşlarımızın bu süreçte görev ve sorumluluk almalarını bekliyoruz. Birlikte büyüyecek, birlikte çalışacak, birlikte kazanacağız" ifadelerini kullandı.
CHP Osmaniye İl Başkanlığı