CHP İl Yönetimi Başkanlarını seçiyor

Cumhuriyet Halk Partisi Osmaniye İl Başkan Vekili Şükret Çaylı, İl Başkan seçiminin yapılacağını açıkladı. Çaylı, mevcut il yönetiminin bir araya gelerek yarın seçimi gerçekleştireceğini ifade etti.

Politika 11.03.2022 16:37:00 0
CHP İl Yönetimi Başkanlarını seçiyor

Cumhuriyet Halk Partisi Osmaniye İl Başkan Vekili Şükret Çaylı, İl Başkan seçiminin yapılacağını açıkladı. Çaylı, mevcut il yönetiminin bir araya gelerek yarın seçimi gerçekleştireceğini ifade etti. 
Eski CHP İl Başkanı Mehmet Aşık'ın istifasının ardından vekaleten başkanlığa gelen Şükret Çaylı, bu zamana kadar ki faaliyetleri ve İl Başkanlık seçimi süreciyle ilgili açıklamalarda bulundu. Çaylı, CHP Osmaniye İl Başkanının yönetim kurulu üyelerinin bir araya gelerek ve CHP Genel Merkezinden görevlendirilen Mersin Milletvekili Cengiz Gökçek'in gözetiminde yarın gerçekleşeceğini açıkladı. Çaylı konuyla ilgili olarak; "İl Sekreteri olarak vekaleten bu görevi yaptık. Temsil olarak katılınması gereken tüm programlara, törenlere katıldık. Yönetim kurulumuzla beraber hiçbir problem çıkmadan, bir çözülme yaşamadan dimdik ayakta duruyoruz. Ve bu sürecin sonunda Genel Merkezimizin talimatıyla Parti tüzüğümüzün ilgili maddesi gereği İl Başkan seçimini yönetim kurulunu toplayarak yapacağımızı kamuoyuna bildiriyorum." dedi.
Kamuoyunda başkanlarının olmadığına dair dedikoduların asılsız olduğunu vurgulayan Çaylı; "Biz, vekalaten de olsa üye katılımları yaptık, yapıyoruz. Osmaniye'nin merkez ve tüm ilçelerinde katılımlar hızla devam ediyor. Başkan seçimi süreci bittikten sonrada kim seçimi kazanırsa kazansın bu çalışmalar hızla devam edecek. Osmaniye'de CHP'yi en iyi yere getireceğiz, hedefimiz buradan iki Milletvekili çıkartmak. Bu hedef için programlarımıza, çalışmalarımıza devam ediyoruz." diyerek açıklamasını noktaladı. 
Haber Merkezi