CGC’ye gazeteciler günü ziyaretleri devam ediyor

Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği ile Teknokent Koleji Cebelibereket Gazeteciler Cemiyetini ziyaret etti.

Güncel 14.01.2021 16:14:00 0
CGC’ye gazeteciler günü ziyaretleri devam ediyor

Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Osmaniye Şube Başkanı Durmuş Öksüz ile Teknokent Koleji Kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Yıldırım, Okul Müdürü Hüseyin Baki, Müdür Yardımcısı Münevver Şendoğan, Cebelibereket Gazeteciler Cemiyetini ziyaret etti.

Cebelibereket Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ali Cihangir ve yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılanan Başkan Öksüz, tüm gazetecilerin gününü kutlayarak, günün anısına Başkan Cihangir’e plaket verdi. Basının toplumun sesi olduğunu ifade eden Başkan Cihangir, nazik daveti ve hediyesi için Öksüz’e teşekkür etti. 
Teknokent Koleji Teknokent Koleji Kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Yıldırım, Okul Müdürü Hüseyin Baki, Müdür Yardımcısı Münevver Şendoğan ziyaretlerinde Cebelibereket Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ali Cihangir’e Gazeteciler günü nedeniyle plaket takdim etti.

Yapılan ziyaretten dolayı teşekkür eden Başkan Cihangir, tarafsız bir şekilde her kesimin sesi olmaya devam edeceklerini söyledi.  

CGC