CGC ve AK Parti Merkez ilçe maç yaptı

Osmaniye Cebelibereket Gazeteciler Cemiyeti (CGC) ve Ak Parti Merkez İlçe Teşkilatı maç yaptı.

Güncel 14.09.2021 09:02:00 0
CGC ve AK Parti Merkez ilçe maç yaptı

Osmaniye Cebelibereket Gazeteciler Cemiyeti (CGC) ve Ak Parti Merkez İlçe Teşkilatı maç yaptı.
CGC Başkanı Ali Cihangir ve Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Servet Alibekiroğlu, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı sentetik sahada yapılan maçta takımlara başarı diledi.
Alibekiroğlu, yaptığı açıklamada, bu tür etkinliklerin önemli olduğunu belirtti.
Futbolun birleştirici ve birlik beraberlik gücünün bilindiğini ifade eden Alibekiroğlu, “Bilindiği gibi bende eski bir futbolcuyum. Halen de veteranlarda forma giyiyorum. Futbol sevgimizi bu tür etkinliklerle güçlendirmek önemlidir. Pandemi, hepimize hareketsiz günlere sürükledi. Bu sebeple CGC Yönetiminin maç düşüncesi bizleri de mutlu etti. İnşallah bu tür sportif etkinliklerde sık sık biraraya geliriz” dedi.  
Cebelibereket Gazeteciler Cemiyeti Başkanı, Akdeniz Gazeteciler Federasyonu Genel Sekreteri ve Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Ali Cihangir de, yeni bir etkinliği gerçekleştirdikleri için mutlu olduğunu belirtti.
CGC’nin Facebook sayfası Spor 80’in etkili spor yayınlarıyla gündem oluşturduğunu hatırlatan Cihangir, spor alanındaki çalışmaların sportif etkinliklerle de taçlandırıldığını söyledi.
Konuşmalardan sonra yarım sahada çekişmeli geçen maç, centilmence sona erdi. Spor 80