CGC Nisan Ayı toplantısı yapıldı

Osmaniye Cebelibereket Gazeteciler Cemiyeti (CGC) Nisan ayı toplantısı, Ali Cihangir başkanlığında gerçekleştirildi.

Güncel 18.04.2024 21:43:00 0
CGC Nisan Ayı toplantısı yapıldı

Osmaniye Cebelibereket Gazeteciler Cemiyeti (CGC) Nisan ayı toplantısı, Ali Cihangir başkanlığında gerçekleştirildi. 

CGC Ali Türkmen salonundaki toplantıya, CGC Başkanı, Akdeniz Gazeteciler Federasyonu Genel Başkan Vekili, Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Ali Cihangir, Yönetim Kurulu üyeleri Şükrü Tozluklu, Ümit Kahraman, Ersin Şimşek, Necdet Başpınar, Meryem Tori, Aydın Deniz, Bekir Burak Canbolat katıldı.

Yapılacak olan ziyaretler ve faaliyetler konusunun masaya yatırıldığı toplantıda, sosyal medya ve web sayfalarında sorunların gündeme getirilmesi için hassasiyet gösterilmesi konusunda uyarılarda bulunuldu. 

Kentin sorunlarını gündeme taşıma hassasiyeti hakkında konuşan Başkan Cihangir; “Bu şehirde hepimiz yaşıyoruz. Geçimimizi bu şehirde sağlıyoruz. Bu kapsamda gazeteciliğin gereği olarak kentte yaşanan sorunları, yetkililerin göreve davet edilmesi, vatandaşlardan gazetecilere ulaşan şikayetler konusunda duyarlı davranılması, icra ettiğimiz meslek açısından büyük önem taşıyor. Bizler görevimizi yapıp bu sorun ve talepleri yerine getirirken yetki makamlarında bulunanların da meslektaşlarımızın gündeme getirdiği konulara, halkın talep ve beklentilerine duyarlı olmalarını bekliyoruz. Daha yaşanılabilir bir kent için herkes üzerine düşen görevi yerine getirmek durumundadır. Biz mesleki açıdan görevimizi yerine getirdiğimiz zaman göz önündeki sorunlar da çözüme ulaşacaktır.” dedi.