Hokey'in Küçük Yıldızları Osmaniye'de Hokey'in Küçük Yıldızları Osmaniye'de

Osmaniye Cebelibereket Gazeteciler Cemiyeti (CGC) Başkanı Ali Cihangir ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) İl Müdürü Hacı Akkoyunlu’ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.
CGC Başkanı Ali Cihangir ve Yönetim Kurulu Üyeleri Şükrü Tozluklu, Ümit Kahraman, Ersin Şimşek, Aydın Deniz ve Bekir Burak Canbolat, İŞKUR İl Müdürü olarak atanan Hacı Akkoyunlu’ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.


İŞKUR İl Müdürlüğünün nüfus oranına göre Türkiye sıralamasında 2. Olduğunu ifade eden Akkoyunlu; “Kısa bir süre önce Osmaniye İl Müdürü olarak atandık. Osmaniye’de kısa sürede çok büyük başarılara imza attık. Türkiye sıralamasında işe yerleştirilmede nüfus oranına göre 2.sıradayız. Bu bizim için büyük bir başarı. Bunu yaparken siz basın mensuplarının da desteği vardı elbette. Sizler bizim gibi kurumların çalışmalarını, duyurularını ve aktivitelerini vatandaşa ulaştırma görevini üstleniyorsunuz. Bu zamana kadarki desteğiniz ve nazik ziyaretleriniz için teşekkür ediyorum” diye konuştu.
Misafirperverliğinden dolayı İl Müdürü Akkoyunlu’ya teşekkür eden Ali Cihangir ise, “İl Müdürü Akkoyunlu'nun, Osmaniye İl Müdürlüğü olarak atandıktan sonra kısa sürede elde ettiği başarılar da takdire şayan Başarılarıyla öne çıkan bir kurumun başında olmak, zorlukları ve sorumlulukları da beraberinde getirir ancak Akkoyunlu'nun bu görevi layıkıyla yerine getirdiğini görmek güzel. Kendisine bizi en güzel şekilde ağırladığı için teşekkür ediyoruz.” Dedi.

Editör: Haber Merkezi