Çenet, Sağlık Sen üyelerine seslendi

Sağlık-Sen Osmaniye Şube Başkanı Muhittin Çenet, bir yetki dönemini doldurmaları nedeniyle üyelerine hitap etti.

Güncel 26.05.2022 16:33:00 0
Çenet, Sağlık Sen üyelerine seslendi

Sağlık-Sen Osmaniye Şube Başkanı Muhittin Çenet, bir yetki dönemini doldurmaları nedeniyle üyelerine hitap etti. Başkan Çenet mesajında, başta pandemi olmak üzere bir çok nedenle yorgun ve bitkin olduklarını belirterek buna rağmen yola devam ettiklerini söyledi. 
Çenet mesajında şu ifadeleri kullandı; "1995’den bu yana emek-emek, ilmek-ilmek  dokuyarak bu günlere getirdiğimiz, davamız, sevdamız, çeyrek asırlık koca çınarımız Sağlık-Sen’imiz bir yetki dönemini daha geride bırakmıştır. Mücadeleler, sevinçler, hüzünler, inişler, çıkışlar, kazanımlar ve bazen de kazanılamayanlar. Yani aslında içinde insanı ve hayatı barındıran her şey. Bizim öznemiz insandır. Davamızı bu günlere taşıyan, bu yol da alın teri akıtan eski, yeni tüm Teşkilat mensuplarımızdan Cenab-ı Allah razı olsun. Kurumsal hafızalarımız var olduğu günden bu yana kaldırım taşı söküp cam kırarak, kafa kol ilişkileriyle hak aradığını iddia edenlere inat, söz konusu vatansa gövdesini tankın önüne atan onurlu bir teşkilatın çatısı altında bir araya toplanmanın haklı gururunu yaşamaktayız. Memleketimiz ve insanımız dertliyken hiç bir zaman tek derdimiz ekmek olmadı. Mazlum coğrafyalar kan ağlarken görmezden gelmedik biz gülelim yeter demedik. İki yılı aşkın bir süredir dünyanın başına bela olmuş bir virüs den  Sağlık Çalışanları olarak herkes den çok nasibimizi aldık.! Yorulduk, yıprandık, bıktık ve usandık. Kısıtlamalar, inişler, çıkışlar, ölümler, aşılar derken yaklaşık iki yıllık yorucu ve yıpratıcı bir süreci yavaş yavaş geride bırakıyoruz inşallah" dedi.
Fedakarlıklarından ötürü sağlık çalışanlarına teşekkür eden Çenet; "Hayat her şeye rağmen devam edip akıp giderken, çeyrek asırlık koca çınarımız daha da yeşeriyor, dallanıyor, büyüyor, kök salıyor. Her biri aynı zaman da bir Sağlık Emekçesi de olan kahraman dava arkadaşlarım. Tüm zorluklara, imkansızlıklara rağmen bayrağı en önde elinden hiç bırakmamacasına bir adım daha ileriye taşımaya çalışan yol arkadaşlarım. Bu dikenli yol da bu kutlu dava da karşılaştığınız tüm engellerle gerektiğinde ortaya yüreğinizi koyarak sizler savaştınız. Emeğini, ekmeğini, alın terini, üyesinin dertlerini ve memleketinin çilesini omuzlamış fedakar, cefakar Sağlık-Sen Teşkilatımız, İş yeri Temsilcilerimiz, İlçe Temsilcilerimiz, Şube Denetleme ve Disiplin Kurulu  Üyelerimiz, Şube Yönetim Kurulu Üyesi Başkan Yardımcılarımız ve tabi ki olmazsa olmaz gönüllü neferlerimiz. Tüm ilçelerimizde imzasını bizlere emanet etmiş üyelerimiz. Kim ne derse desin. Açık ara farkla, yine yeniden destanlar yazan muhteşem teşkilatımız. Ne bir kuru teşekkür ne de hiç bir alkış yetmez bilirim. Her birinize ayrı, ayrı, gönülden, bütün muhabbetimle takdiri bir borç bilirim. Hepiniz sağolun, varolun. Pandemi’nin ağır şartları, yanı başımızdaki Rusya-Ukrayna savaşının olumsuz yansımaları, enerji ve tedarik zincirindeki zorlukların getirdiği ekonomik sıkıntıların ve hayat pahalılığının zorlu şartları altında bu seneki yetki dönemimizde; Koca çınarımız Sağlık-Sen’imize gönül vermiş, emek etmiş, katkı sunmuş Osmaniye'mizin her bir köşesindeki yol ve dava arkadaşlarıma selam olsun.  Emeğimizin karşılığı ekmeğimizi büyütme mücadelemize katkı sunan her bir arkadaşımıza yürekten teşekkür ediyor, hepinizi Allah’a emanet ediyorum. Ve söze başlarken de belirttiğim üzere sakın unutmayın ;  “Birilerinin hayallerinin altında imzamız var” ifadelerini kullandı. 
Sağlık-Sen Osmaniye Şubesi