Bir iyilikte sen yap kampanyası

İyi Parti Osmaniye’de ihtiyaç sahibi çocukları sevindirecek kampanya imza attı. İl ve Merkez İlçe Başkanlıkları bir iyilikte sen yap sloganı ile ihtiyaç sahibi çocukların ayakkabı ihtiyaçlarını karşılamak için kampanya düzenledi.

Güncel 26.01.2021 15:20:00 0
Bir iyilikte sen yap kampanyası

İyi Parti Osmaniye’de ihtiyaç sahibi çocukları sevindirecek kampanya imza attı.
İl ve Merkez İlçe Başkanlıkları bir iyilikte sen yap sloganı ile ihtiyaç sahibi çocukların ayakkabı ihtiyaçlarını karşılamak için kampanya düzenledi.

İYİ Parti Osmaniye İl Başkanı Serat Kılıç kampanya da emeği geçenlere teşekkür ederek “İYİ Parti Osmaniye İl ve Merkez İlçe Başkanlığımız tarafından Osmaniye'de ihtiyaç sahibi 3-13 Yaş aralığı kız ve erkek çocuklarımızı giydiriyoruz. İhtiyaç sahibi çocukların aileleri ile birlikte il binamıza gelmeleri yeterlidir.  Kesinlikle fotoğraf çekimi yapılmayacaktır. Partili Partisiz tüm vatandaşlarımız faydalanabilecektir.  Emeği geçenlerden, vesile olanlardan Allah razı olsun” dedi.
Başkan Kılıç Rahime Hatun Meydanı İnegöl Mobilya Üzeri  Merkez/Osmaniye adresinde bulunan İYİ Parti Osmaniye İl Başkanlığı  adresinde yardımların ihtayaç sahiplerine ulaştırılacağını kaydetti. 

İYİ Parti Osmaniye İl Başkanlığı