Başkan Vekili Korkmaz, vefatının birinci yılında L. Taner Deniz'i andı

Osmaniye Belediye Başkan Vekili Yavuz Korkmaz ve Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Hulusi Akkuş, Lutfi Taner Deniz'in ailesine başsağlığı ziyaretinde bulundu.

Güncel 6.05.2022 10:45:00 0
Başkan Vekili Korkmaz, vefatının birinci yılında L. Taner Deniz

Osmaniye Belediye Başkan Vekili Yavuz Korkmaz ve Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Hulusi Akkuş, Kovid-19 nedeniyle geçen yıl vefat eden Akdeniz Ofset Matbaacılık ile Akdeniz-Aydın ve Takip Gazeteleri sahibi ve Akdeniz Gazeteciler Federasyonu Disiplin Kurulu üyesi Lutfi Taner Deniz'in ailesine başsağlığı ziyaretinde bulundu. 
Deniz ailesini Akdeniz Matbaasında ziyaret eden Başkan Vekili Korkmaz ve Akkuş, Gazetelerimizin kurucusu Lutfi Taner Deniz'in ruhu için fatiha okudu. Başkan Vekili Korkmaz, Deniz'e şahsi olarak saygı duyduğunu belirterek yeri doldurulamayacak bir iş insanı olarak Osmaniye'de tanındığını söyledi. Korkmaz; "Hepimizin saygı duyduğu ve sevdiği Taner ağabeyimizi kaybedeli bir yıl oldu. Osmaniye Basınının önemli bir ismi olan Lutfi Taner Deniz ağabeyimize Cenab-ı Allahtan rahmet niyaz ediyor, ailesine ve sevenlerine başsağlığı diliyorum" dedi.