Bahçe'de "Çiftçi İftar Buluşması"

Osmaniye’nin Bahçe ilçesinde, Bahçe Ziraat Odası ve Kadın Kooperatifi tarafından "Çiftçi İftar Buluşması" düzenlendi.

Güncel 28.03.2024 13:57:00 0
Bahçe

Osmaniye’nin Bahçe ilçesinde, Bahçe Ziraat Odası ve Kadın Kooperatifi tarafından "Çiftçi İftar Buluşması" düzenlendi. 
Bahçe Belediyesi Sosyal Tesislerinde (Teras) gerçekleşen iftar programına Bahçe Belediye Başkanı İbrahim Baz, 25, 26 ve 27'nci Dönem Osmaniye Milletvekili Mücahit Durmuşoğlu, Bahçe Ziraat Odası Başkanı Fatma Şahin, Ak Parti İlçe Başkanı Zekeriya Çelik, il genel ve belediye meclis üyeleri ile çiftçiler ve aileleri katıldı.
Kur’an tilaveti ile başlayan programın açılış konuşmasını yapan Bahçe Ziraat Odası ve Kadın Kooperatifi Başkanı Fatma Şahin, katılımcılara gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür ederek oda ve kooperatifin çalışmaları hakkında bilgi verdi. 


Çiftçilerin sorunlarını ve beklentilerini dile getiren Şahin, dünyada yaşanan gıda krizi ve aşırı sıcaklıklardan dolayı tarım sektörünün daha da stratejik bir konuma geldiğini ve büyük önem arz ettiğini söyledi. 
Çiftçi İftar Buluşmasında toprağın efendileri ile bir araya gelmekten büyük mutluluk duyduğunu ifade eden Bahçe Belediye Başkanı İbrahim Baz, kendisinin de bir çiftçi ve köylü çocuğu olduğunu ifade ederek yerel yönetimler olarak her zaman çiftçilerin yanlarında olduklarını belirti.  
Belediye olarak çiftçilere ve köylere yönelik yaptıkları çalışmalardan bahseden Başkan Baz, yeni döneme yönelik hayata geçirecekleri projeleri hakkında bilgi verdi.  
Osmaniye Eski Milletvekili Mücahit Durmuşoğlu ise milletvekilliği döneminde İbrahim Baz’ın hizmet aşkına ve çalışkanlığına yakından şahit olduğunu ifade ederek Başkan Baz’ın Bahçe için bir şans olduğunu söyledi. 
Programın sonunda Bahçe Ziraat Odası ve Kadın Kooperatifi Başkanı Fatma Şahin, BAL ekibi Bahçespor forması ve atkısı takdim edildi.