Bahçe İlçesinde Vali Yılmaz Kovid-19 Denetimi Yaptı

Kovid-19 denetimleri Osmaniye’nin Bahçe ilçesinde Vali Dr. Erdinç Yılmaz’ın katılımıyla gerçekleştirildi.

Güncel 20.02.2021 01:29:00 0
Bahçe İlçesinde Vali Yılmaz Kovid-19 Denetimi Yaptı

İçişleri bakanlığı tarafından 81 il Valiliğine gönderilen talimat doğrultusunda yapılan Kovid-19 denetimleri Osmaniye’nin Bahçe ilçesinde Vali Dr. Erdinç Yılmaz’ın katılımıyla gerçekleştirildi.

Denetimde Osmaniye Valisi Dr. Erdinç Yılmaz, Bahçe Kaymakamı Halil İbrahim Kazar, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Zafer Tombul ve Bahçe Belediye Başkanı İbrahim Baz yer aldı.

Bahçe Çarşı merkezde gerçekleştirilen denetimde Vali Yılmaz, esnaflara hayırlı işler diledi ve maske, mesafe ve temizlik kurallarına uymalarını istedi. Vatandaşlarla da bir süre sohbet eden Vali Yılmaz, ev ziyaretlerinden bir süre uzak durulmasını, maske, mesafe ve temizlik kuralları konusunda hasiyet gösterilmesi konusunda uyarılarda bulundu. 

Kurallara uyan vatandaşlara teşekkür eden Vali Dr. Erdinç Yılmaz, denetimin ardından yaptığı açıklamada; “Aralıksız sürdürdüğümüz Koronavirüs tedbirlerine yönelik denetimlerimize bugün Bahçe ilçemizde devam ettik. Maalesef ilimiz nüfusa oranla vaka sayısı oranlamasında yüksek çıktı. Emniyetimiz, Jandarmamız, sağlık çalışanlarımız, bütün görevlilerimiz alanda bu mücadeleyi sürdürüyorlar. Şunu unutmamamız gerekiyor ki bu mücadeleyi ancak hep birlikte kazanabiliriz. Bu nedenle bu süreçte hepimizin kurallara azami ölçüde uyması gerekiyor. Bütün Osmaniyeli hemşerilerimden bu tedbirlere uymalarını bir kez daha ısrarla talep ediyorum.” açıklamasını yaptı. 

Osmaniye Valiliği