Namlı?ya destek büyüyor

Düziçi Belediye Başkan Adayı Ökkeş Namlı'nın, Ak Partiden aday gösterilmesiyle destek çığ gibi büyüyor.

Politika 7.02.2014 08:37:01 0
Namlı?ya destek büyüyor

Düziçi Belediye Başkan Adayı Ökkeş Namlı'nın, Ak Partiden aday gösterilmesiyle destek çığ gibi büyüyor.

 

Parti seçim bürosu, akşamları dolup taşarken farklı ailelerden de destekler gelmeye devam ediyor.

 

Yalçın, Kurt, Omar ve Esin Aileleri ve çiftlik mahallesi sakinleri seçim bürosuna gelerek  Namlıya destek verdi.

 

AK Parti'nin geçtiğimiz dönem belediye başkan adayı olan Durdu Kurt, merhum Asaf Namlı'nın yol arkadaşı Ömer Lütfi Kurt ve Kurt aileleriyle destek amacıyla AK Parti seçim bürosuna geldi.

 

Durdu Kurt yaptığı konuşmada  "Biz partimizdeyiz, Ökkeş Namlı'nın yanındayız. Ayrımız gayrımız yok, Ak patiyi ve Ökkeş namlıyı destek olmaya geldik" dedi.

 

Çiftlik mahallesinden de yaklaşık 400 kişilik bir katılımın olduğunu belirten Çiftlik temsilcileri, "Ökkeş Namlı geçtiğimiz seçimde 117 oy almıştı. Bu seçimde 450 oy Namlı'yı bekliyor." diyerek mahalle sakinlerinin destek mesajlarını iletti.

                                                        

Bir konuşma yapan Mehmet Sarı, da "Yollar yapıldı, çaylar ıslah edildi, elektrikler yer altına alındı, yeni okullar yeni köprüler yapıldı, kale restore edildi, içme suları çekildi, kültür sitesi yapıldı, iki TOKİ yapıldı. Her mahallede her köyde AK Parti imzası var. Biz bu hizmetin devam etmesini istiyoruz. Desteğiniz, bu coşkunu devam  ettiği sürece daha nice hizmetler Düziçi'ne gelecek. Ökkeş Namlı'yı tekrar belediye başkanı yaptığımızda asfalt ve parke taşı döşenmedik bir tek yer kalmayacaktır? diye konuştu.

                

Düziçi Belediye başkanı Ökkeş Namlı, yıllarca özlenen tablonun yaşandığını söyledi.

 

Düziçi?nde birlik ve beraberliğin hakim olduğunu ifade eden Namlı, ?şunları kaydetti:

?Bizleri yıllarca bizi birbirimize düşürerek bölmeye çalıştılar. Hizmete engel olmak istediler, birliğe engel olmak istediler, huzura engel olmak istediler. İşte Düziçinin özlenen tablosu bu. Yalçınlarla beraber, Yeşillerle, Önerlerle beraber, Esin ve Kurt'larla beraber. Büyükmertler, Karamıklar, Ceritler, Kılıç'larla İşte benim baba dostlarım. İşte benim can yoldaşlarım. Biz biriz beraberiz, aramıza hiç kimse giremez. Biz hiç kimseyi bölmek istemiyoruz. Falan yanımızda, filan yanımızda demiyoruz. Ayrı ayrı resim çektirmek istemiyoruz ama bizi buna mecbur ediyorlar. Seçmenin kafasının karıştırmaya çalışmasınlar. Bu ilçeye çakılan her hizmette emeği geçen AK Partili milletvekillerimize, il teşkilatımıza, ilçe teşkilatımıza, il genel meclis üyelerimize teşekkür ediyorum. AK Parti iktidarı ile ilçeye yapılan yatırımların bedeli 120 trilyonu geçti. Daha gelecek Teleferik var, Çatak Barajı var, Andırın yolu var. Termal tesisleri var.?

 

Namlı, başbakan Recap Tayyip Erdoğan?ın, ilçedeki Çatak Barajının müjdesini vereceğini belirtti.  Hilmi İsili