Bilim öğrencilerinin başarısı

Bilim Koleji, öğrencileri OSDERBİR sınavında elde ettikleri derecelerle öğretmenlerinin ve ailelerinin verdiği emekleri boşa çıkarmadı.

Eğitim 17.01.2014 08:01:57 0
Bilim öğrencilerinin başarısı

Bilim Koleji, öğrencileri OSDERBİR sınavında elde ettikleri derecelerle öğretmenlerinin ve ailelerinin verdiği emekleri boşa çıkarmadı.

Bilim Koleji öğrencileri elde ettikleri başarıdan duydukları mutluluğu arkadaş, öğretmen ve anne babalarıyla paylaştı. Osmaniye?de derece yapan öğrencilere Bilim Koleji okul idaresi tarafından velilerinin de davet edildiği bir törende altın takdim edildi. Törende altın ödülü alan öğrencilerimiz:

Furkan OKÇU, Zeynep Masal İNCE, Ömer İBİCİOĞLU, Berk Behçet GEREK, Ali Hamza ERSOY, Millet Hüseyin BESEN, Melahat Sude KAYA, Özge İrem DÜŞGÜN, Fatma Zeynep KÖK, Zübeyir Umut TÜLÜCEOĞLU, Burak GÖĞEBAKAN, Emir Necati ALODALI, Duygu TEMİZ, Aylin Nur ŞAHİN, A. Furkan ÇELİK, Ali BAŞARAN, Fatih Ertuğrul SEZER

Başarılara doymayan Bilim Koleji öğrencilerine teşekkürlerini sunan Kurucu Celal DEMİR, eğitim ve öğretimin emek, özveri ve sabır isteyen bir iş olduğunu ve çocuklarımızın başarıya ulaşmak için çok çalıştıklarını ve bu altını fazlasıyla hak ettiklerini vurguladı. Her zaman olduğu gibi bu başarının gerçek mimarları olan Bilim Kolejinin değerli öğretmenlerine teşekkürlerini dile getirdi.

Bilim Koleji Müdürü Murat ELALDILAR, eğitimde başarının; öğrencinin mutlu, huzurlu, sosyal yönden kendini geliştirmiş, evrensel değerlere sahip bireyler olarak yetişmeleri sayesinde geleceğini belirtti. Elde ettikleri başarılarla bizlere güç ve moral veren Bilim Koleji öğrencilerine ve onlardan desteklerini esirgemeyen ailelerine ve özveriyle çalışan Bilim Koleji öğretmenlerine teşekkürlerini dile getirdi. Süleyman Dede Berk