Güvenlik toplantısı yapıldı

Osmaniye?de, 8. Sınıflar Ortak Sınavına ilişkin sınav güvenliği toplantısı, Vali Dr. Mehmet Oduncu başkanlığında yapıldı.

Eğitim 29.11.2013 07:59:11 0
Güvenlik toplantısı yapıldı

Osmaniye?de, 8. Sınıflar Ortak Sınavına ilişkin sınav güvenliği toplantısı, Vali Dr. Mehmet Oduncu başkanlığında yapıldı.

 

Valilik Rahime Hatun Toplantı Salonunda yapılan toplantıya, Belediye Başkanı Kadir Kara, Vali Yardımcısı Dr. Mehmet Hüseyin Nail Anlar, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Tayfun Dündar, İl Emniyet Müdürü Tayfur Erdal Ceren, İl Milli Eğitim Müdürü Kadir Kılıç, Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Mehmet Arslan, Mahalli İdareler İl Müdürü Melahat Çelik ve İl Emniyet Müdür Yardımcısı Mustafa Erol katıldı.

 

28?29 Kasım 2013 tarihleri arasında yapılacak olan ve il genelinde toplam 110 okulda 9 bin 586 öğrencinin katılacağı sınav için tüm tedbirlerin alındığını ifade eden Vali Dr. Mehmet Oduncu, ?Bu sınav çocuklarımızın geleceği için önemli bir sınav. Bu nedenle onlara en iyi sınav ortamını sağlamak ve sınav kaygılarını mümkün olduğunca azaltmak amacıyla ilgili kurumlarımızla birlikte, il genelinde gereken tüm tedbirleri aldık, ?diye konuştu.

 

İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı tarafından asayiş tedbirlerinin, Belediye Başkanlığı ile Çevre ve Şehircilik Müdürlüğü tarafından öğrencilerin sınava girdikleri okullar ve civarında gürültü olmaması için önlemler alındığını söyleyen Vali Oduncu, sınav süresince sınav yapılan okulların bahçelerine araç park edilmemesi, sınav yapılacak okulun yakını ve çevresinde devam eden inşaat işlerinin sınav süresince durdurulması, sınav saatlerinde düğün, nişan, sünnet, konser gibi gürültü çıkarabilecek faaliyetlerde bulunulmaması konusunda vatandaşlardan duyarlı olmalarını beklediklerini kaydetti.

 

Toplantının sonunda Vali Dr. Mehmet Oduncu, sınava girecek tüm öğrencilere başarılar diledi. Valilik Basın