Jandarma, öğretmenleri unutmadı

Osmaniye İl Jandarma Komutanlığı, Şehit Binbaşı Adil Karagöz Anadolu Lisesi ve bazı liseleri ziyaret etti.

Eğitim 29.11.2013 07:56:18 0
Jandarma, öğretmenleri unutmadı

Osmaniye İl Jandarma Komutanlığı, Şehit Binbaşı Adil Karagöz Anadolu Lisesi ve bazı liseleri ziyaret etti.

 

Osmaniye Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada, ziyaretin jandarma komutanlığı personellerinden üç astsubay, bir uzman çavuş tarafından yapıldığı bildirildi.

 

Açıklamada, ?Yüce Atatürk?ün aydınlattığı yolda ilerleme kararlılığında olan ve onun kıymetli anlatımıyla ?Fikri hür, irfanı hür, vicdanı hür? kuşaklar yetiştirmenin gereğini gönülden benimseyen öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutlamak maksadıyla? Şehit Binbaşı Adil Karagöz Anadolu Lisesinde görev yapan tüm öğretmenler ziyaret edilmiş ve tüm öğretmenlere karanfil takdim edilmiştir? denildi.

 

Ziyaret kapsamında ayrıca Jandarma Komutanlığı sorumluluk sahasındaki Cevdetiye İlköğretim Okulu, Kırmıtlı Köyü İlköğretim Okulu ve Mamure İlköğretim okulunda görev yapan öğretmenlerin de Jandarma Komutanlığı 2?nci Jandarma Trafik Tim Komutanlığı tarafından ziyaret edildiği ve öğretmenler gününün kutlanarak karanfil takdim edildiği bildirildi.

 

Açıklamada, geleceğin güvencesi gençleri, önce iyi bir insan ve vatandaş sonra da iyi bir asker ve jandarma olarak yetiştirme gayretinde olan öğretmenlerle ilgili faaliyetlerin süreceği kaydedildi. Valilik Basın