Ekonomik iyileşmede AK Partinin çalışmaları etkili oldu

Ak Parti Osmaniye Merkez İlçe Başkanı Sait Kıraç, Türkiye'deki ekonomik iyileşmede son 10 yılda, AK Parti iktidarları döneminde yapılan demokratik ve siyasi çalışmalar etkili oldu dedi.

Ekonomi 24.05.2013 09:45:30 0
Ekonomik iyileşmede AK Partinin çalışmaları etkili oldu

Ak Parti Osmaniye Merkez İlçe Başkanı Sait Kıraç, Türkiye'deki ekonomik iyileşmede son 10 yılda, AK Parti iktidarları döneminde yapılan demokratik ve siyasi çalışmalar etkili oldu dedi.

Kıraç, Türkiye'deki ekonomik iyileşmede son 10 yılda, AK Parti iktidarları döneminde yapılan demokratik ve siyasi çalışmaların etkili olduğunu söyledi.
Merkez İlçe Başkanı Sait Kıraç,  Türkiye'de iş dünyası ve iş hayatıyla ilgili çözüm ortaklarının tamamının, ülkenin daha fazla üretim, ihracat, marka, teknoloji ve Ar-Ge'nin nasıl yapabileceğini ortaya koyacak performansta yardımcı olmasını beklediklerini ifade ederek, şunları kaydetti:  "Bildiğiniz gibi 6 Nisan'dan itibaren başlattığımız Kent Ekonomileri Forumu isimli bir kent ölçeklerinde sürdürdüğümüz ekonomi toplantıları dizisi var. Kent Ekonomileri Forumu'nun Raporları Son derece ciddi raporlarlar halinde. İl ne istiyor, kalkınmadaki öncelikleri ne? Hangi projeleri önem arz ediyor? Ekonomideki çözüm ortakları bu süreçte nasıl katkıda bulunacaklar? Birisi de Sivas il ekonomisi raporu. Bunları gerçekten Türkiye ekonomistine yeni perfesktifler kazandıran öyle merkezden oturup planlayarak, şunu şöyle yapın, bunu böyle yapın şeklinde değil, ne yapacaksanız karar verin ve biz de size yardımcı olalım persfektifiyle yapmaya çalıştığımız çalışmalardır, forumlardır."
Kıraç, "Türkiye'nin 2023'e geldiğinde bugünkü ekonomik seviyesinin çok daha ilerisinde olduğunu, Türkiye'nin dünyanın 10 büyük ekonomisinden biri haline geldiğini ve yapısal olarak sahip olmuş olduğu bütün bu ekonomik gelişmeleri kalıcı olarak yapısal ekonomik değişimlere çevrilebilmeyi başaran bir ülke olduğunu hep beraber göreceğiz. Ümit ederiz ki ortaya konulan rakamlar da gayri safi milli hasıla hedefleri, ihracat hedefleri, istihdam hedefleri ve 2023'te çok ciddi karşılanmış olacaktır. Onun için şimdiden değil gün kaybetmek saat kaybeden dakika kaybetmeden büyük gayretle çalışmalarımızı sürdürüyoruz."
“AK Parti ile her alanda millete hizmet verildi”

AK Parti’nin hizmette sınır tanımadığının altını da çizen Merkez İlçe Başkanı Kıraç, “Sağlıkta yaptığı devrimle halkın ayrı ayrı sınıflandırıldığı emekli sandığı, SSK, ve Bağ-kur gibi kurumları birleştirerek tek çatı altında topladı. Türk Milleti artık aynı sınıf olarak devletin bütün hastanelerinden faydalanmaya başladı. 11 yılda yapılan 16 bin KM lik duble yollar, yapılan adliye sarayları, hastaneler, tarımda desteklemeler, hayvancılığa verilen destekler, sanayinin gelişmesi, ihracatın artması, IMF ile yapılan anlaşmalara son verilmesi, eğitimde yapılan büyük reformlarla, çocuklarımızın kitapların ücretsiz verilmesi, engelli vatandaşlarımıza maaş bağlanması, KÖY-DES aracılığıyla köylerin kalkındırılması, BEL-DES ile belde belediyelerinin hizmet alması, ülke genelinde 300 milyon fidan dağıtılarak tarımın desteklenmesi gibi daha sayamadığımız bir çok hizmet AK Parti hükümeti ile mümkün oldu” dedi. Haber Merkezi