Fotoğraf Sergisi açıldı

Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi`nde (OKÜ) fotoğrafçı Mehmet İlbaysözü tarafından, Makro Atolyesi Fotoğraf Sergisi açıldı.

Kültür Sanat 28.02.2013 10:41:36 0
Fotoğraf Sergisi açıldı

Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi`nde (OKÜ) fotoğrafçı Mehmet İlbaysözü tarafından, Makro Atolyesi Fotoğraf Sergisi açıldı. Doğal ortamlarda fotoğraf severler tarafından çekilen küçük canlıların makro fotoğraflarının yer aldığı sergide 71 fotoğraf bulunuyor.
Fotoğraf Sergisinin açılış kokteylinde konuşan OKÜ Rektörü Prof. Dr. Orhan Büyükalaca, düzenlenen Mehmet İlbaysözü Makro Atolyesi Fotoğraf Sergisi’nin sadece akademisyenler ve öğrencilere yönelik olmadığını, sergiye tüm Osmaniyelileri beklediklerini söyledi.
Fotoğraf sanatçısı Mehmet İlbaysözü, fotoğrafların13 fotoğraf sevdalısı ile doğayı ve onun ayrılmaz bir parçası olan küçük canlıları her boyutuyla takip ederek çekildiğini belirtti. Osmaniyelileri sabır ve emekle çekilen fotoğrafları görmeleri için sergiyi gezmeye davet eden İlbaysözü, bu serginin açılmasında yardımcı olan Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi Rektörü Orhan Büyükalaca’ya da teşekkür etti.
Serginin açılışına OKÜ Rektörü Prof.Dr.Orhan Büyükalaca ile birlikte Rektör Yardımcıları, OKÜ akademisyenleri, resmi kurum temsilcileri, siyasi parti temsilcileri ve çok sayıda öğrenci katıldı. OKÜ D-Blokta açılan ve Abdulhakim Arısoy, Cem Akçura, Fadime Aygün, Günhan Özerdem, Gürsoy Erdal, İbrahim Emre Ediboğlu, İlyas Kaçar, Mahir Akkaya, Nurhan Bilgen, Burgül Oğuz, Tuğrul Tunca, Yalçın Esmercan ve Yıldız Noyaner`in eserlerinin bulunduğu Fotoğraf Sergisi ziyaretçilerini bekliyor. OKÜ Basın