Sumbas ta eğitim konuşuldu

Sumbas ta, eğitim ve öğretimdeki sorunların değerlendirildiği okul müdürleri toplantısı yapıldı.

Eğitim 25.02.2013 09:09:35 0
Sumbas ta eğitim konuşuldu

Sumbas ta, eğitim ve öğretimdeki sorunların değerlendirildiği okul müdürleri toplantısı yapıldı.

Kaymakam Selçuk Yosunkaya, Halk Eğitimi Merkezi`nde düzenlenen toplantıda yaptığı konuşmada,  2012-2013 eğitim öğretim yılı ikinci döneminin başlamasıyla birlikte eğitim sorunları ve çözüm önerileri konusunda sorunların yaşanmaması için bu tür toplantıların önemli olduğunu söyledi.

Eğitim sorununun çözümü için el ele vererek çalışmanın önemine değinerek, okul müdürlerinden karşılaşılan sorunları çözmek için gayret göstermelerini ve okullarındaki en küçük sorunları kendilerine iletmelerini isteyerek, şöyle konuştu: ``Eğitim düzeyinin yükselmesi için, öncelikle sorunları bilmek zorundayız. Eğitimde başarı sağlamak, her alanda olduğu gibi bir ekip işidir. Bu konuda en büyük görev de sizlere düşüyor. Sorunlarınızı bizimle paylaşabilirsiniz. Bugüne kadar benimle görüşmek için gelip de görüşmeden ayrılan hiç kimse olmamıştır. Kapımız herkese açık.``

Yosunkaya, eğitimin fiziki alt yapısının çözümü ve okullardaki sosyal etkinliklere katkı sağlayacak projelerin hazırlanarak Kaymakamlığa bildirilmesini istedi.

Okul Müdürlerinin sorun ve çözüm önerileri hakkında bilgi vermesinin ardından sona eren toplantıya, İlçe Milli Eğitim Müdürü Yılmaz Kırpık ve Şube Müdürü Cengiz Akdağ ile birlikte okul müdürleri katıldı. 

Menderes Özat