Bilim Koleji, öğrencilerine kamp düzenledi

Osmaniye Bilim Koleji, yarıyıl tatilinde öğretmen ve öğrencilerini, Müdür Yardımcısı İbrahim Cihangir öncülüğünde Antalya kampına gönderdi.

Eğitim 16.02.2013 15:51:31 0
Bilim Koleji, öğrencilerine kamp düzenledi

Antalya Belek’te yapılan kampta, tüm branş öğretmenlerinin ders tekrarı yaptıkları, ve eksikliklerini tamamladıkları belirtildi.

Kamp hakkında bilgi veren İbrahim Cihangir, ‘’Yoğun bir tekrar programıyla tatil yapıp eğlenmenin de tadını çıkaran Bilim Koleji öğrencilerimiz kamptan döndü. Ders çalışmanın yanında hem arkadaşları hem de öğretmenleriyle eğlenceli vakitler geçiren öğrencilerimiz Kaya Riu otelde düzenlenen etkinliklere katılıp güzel bir şekilde hatırlayacakları anlar yaşadılar. Gün boyu süren yoğun ders programlarının ardından düzenlenen sahil yürüyüşü, havuz keyfi ve futbol maçları gibi etkinliklerle öğrencilerimizin rahatlamaları ve isteklendirmeleri sağlandı. Antalya gezisine de yer verilen bu kamp programında öğrencilerimiz Düden şelalesi, Akvaryum, Yat Limanı, Kale içi ve alış – veriş merkezlerine götürülerek şehir turuna çıkarıldı. Gidiş – dönüş altı gün süren kamp programımızdan memnun ayrılan öğrencilerimiz bir kez daha Bilim Koleji öğrencisi olmanın ayrıcalığını yaşadılar. Öğretmenlerimiz, her yıl olduğu gibi bu kamp döneminin de amacına ulaştı.’’

Cihangir, tüm öğretmen ve öğrencilere kamp döneminde gösterdiği performanstan dolayı teşekkür etti.