İşadamları, Sağlam`ı ziyaret etti

Osmaniye Girişimci İşadamları Derneği (OGİAD) Yönetim kurulu üyeleri Osmaniye il Gıda, Tarım Ve Hayvancılık İl Müdürü İbrahim Sağlamı ziyaret etti.

Ekonomi 13.02.2013 08:41:30 0
İşadamları, Sağlam`ı ziyaret etti

OGİAD Başkanı Mahmut Keten amaçlarının Osmaniye de işsizliğin azalmasının yanında üretimi arttırarak ekonomiye katkı sağlamak olduğunu belirtti

Ayrıca düzenlemiş olduğumuz kurslarımız, seminerlerimiz ve eğitimlerimizle üyelerimize katkı sağlamanın yanında düzenlemiş olduğumuz yurt içi ve yurt dışı ticari programlarımızla Osmaniye ekonomisini canlandırmaya çalışıyoruz dedi.

Çalışmalarının Osmaniye deki işadamlarının karşılaştıkları problemlerin çözümüne yardımcı olmak, iş dünyasına yönelik gelişmeleri yakından takip ederek üyeleriyle paylaşmak, üyelerini üretim esaslı yatırımlara yöneltmek ve ürünlerinin dış pazarlara ulaşmasına yardımcı olmaktır, dedi.

TUSKON’UN kurmuş olduğu ticaret köprüleri vesilesiyle Osmaniyeli üreticilerimizin ürünlerini yurt içi ve yurt dışı pazarlara da gönderdiklerini belirten Keten çalışmalarımıza dernek olarak devam ediyoruz. Buna paralel üyelerimizi sürekli hibe, teşvik ve destekler konusunda bilgilendiriyoruz. Bu bağlamda İl Gıda Tarım Ve Hayvancılık Müdürlüğünce yaptıkları ortak çalışmalardan dolayı İl Müdürü İbrahim Sağlama teşekkür etti.

İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü İbrahim Sağlam, ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek OGİAD’ın çalışmalarının Osmaniye ye ve işadamlarına ciddi katkılar sağladığını belirtti.

OGİAD ile belirli dönemlerde ortak çalışmalar yaptıklarını belirten Sağlam Osmaniye’nin gelişmesine ve işadamlarımızın desteklenmesine yönelik imkanlarımızla her türlü desteğe hazır olduklarını belirtti. İl Müdürü Sağlam Dönem dönem hibe, teşvik ve destek programlarının olduğunu belirterek iş adamlarımızı bilgilendirme ve Osmaniye’nin desteklerden en üst seviyede faydalanması için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi. Bu kapsamda OGİAD ile ortak çalışmalara her zaman hazır olduklarını belirtti. Haber Merkezi