Sevgi Hastanesinden bir yenilik daha

Osmaniye Özel Sevgi Hastanesinde Türkiye`de belirli merkezlerde yapılabilen gurtrik sleev plikasyon (mideyi tüp şekline getirme) ameliyatı kapalı olarak başarılı bir şekilde gerçekleştirildi.

Sağlık 21.01.2013 09:34:32 0
Sevgi Hastanesinden bir yenilik daha

Türel Sarıgil (42) kilo problemleri nedeniyle hastaneye başvurdu.

Kilolu olduğunu söyleyen Türel Sarıgil, ‘’kendimi bildim bileli kiloluyum, diyet yapıyorum kilo veriyorum 1 hafta dikkat etmeyeyim tekrarında verdiğim kilonun 2 katını alıyorum’’dedi.

Hastaya Gerekli ölçümler ve değerlendirmeler yapıldıktan sonra Türel hanıma Türkiye’de belirli merkezlerde yapılabilen gurtrik sleev plikasyon (mideyi tüp şekline getirme ) ameliyatı kapalı olarak başarılı bir şekilde gerçekleştirildi.

Hasta bu ameliyattan sonra şikayetinden kurtularak hayatının geri kalan kısmını daha kaliteli ve sağlıklı olarak geçirecek.

Hasta  başarılı bir şekilde ameliyat edildi ve sağlığına kavuştu operasyonu gerçekleştiren cerrahlar Op.Dr.Hüseyin Kayaoğlu ve Op.Dr.Özkan Göğebakana hasta Türel SARIGİL (42) sonsuz Teşekkürürlerini sundu.

Cerrahlar yaptığı açıklamada, ‘’BKI:40 kg/m2 üzerinde olan insanların diyet ve sporla zayıflayamadıkları için morbit obezitede cerrahi olmadan zayıflamanın mümkün olmadığı dünyaca kanıtlanmıştır. Şu an ABD ‘de en sık  2. Sırada yapılan bu ameliyatın  artık Osmaniye de merkezimizde başarı ile gerçekleştirilmektedir.1 yıl içerisinde bu hastalar fazla kilolarının  %50-60 ından fazlasından kurtulmaktadırlar ve hastalar bundan sonra hayatlarını düzenli beslenme  ile devam etmektedirler’’ dedi. Haber Merkezi