Vatan Bilgisayar Yılın İlk Mağazasını Osmaniye`de Açtı

Türkiye`de hızla gelişen teknoloji perakendeciliğinin öncüsü Vatan Bilgisayar, Osmaniye`deki ilk mağazasını teknoloji severlerle buluşturdu.

Ekonomi 19.01.2013 00:14:42 0
Vatan Bilgisayar Yılın İlk Mağazasını Osmaniye`de Açtı

Cazip indirim kampanyalarıyla müşterilerine birçok avantaj sunan iddialı alışveriş fırsatları ile bulunduğu illerde teknoloji tutkunlarının ilk tercihi olan Vatan Bilgisayar, teknoloji severlere açılışa özel yüzde 25 indirim ve Bonus ile Axess kredi kartı sahiplerine 10 taksit fırsatı sunuyor.

Vatan Bilgisayar’ın Osmaniye mağazasında geçerli olacak kampanyada televizyon, cep telefonu, masaüstü bilgisayar, notebook, yazıcı, fotoğraf makinesi, kamera gibi ürünlerin yanı sıra küçük ev aletleri, kişisel bakım ürünleri ile mutfak aletleri gibi 13 bin teknoloji ürünü yer alıyor.

Osmaniye Mağaza açılışında konuşan Vatan Bilgisayar Genel Müdürü Hasan Vatan “2013 yılının ilk mağazası olan Osmaniye Mağazası’nda teknoloji severlerle buluşmaktan mutluyuz. Yeni yılda mağaza açılışlarımızda hız kesmiyoruz. 2013 yılında tüketicilerimize daha da yakınlaşacağız” dedi.

Vatan Bilgisayar 65’nci mağazası Osmaniye Hiperstore ile 2 bin metrekarelik alanda teknoloji severlere hizmet verirken yaklaşık 50 çalışan istihdam ediyor. Vatan Bilgisayar’ın yeni mağazasında teknoloji severleri, ihtiyaçları ve beklentileri doğrultusunda en uygun ürüne yönlendiren, satış danışmanlığı adına Vatan Akademi’de yaklaşık 30 gün boyunca teorik ve pratik eğitim gören uzman personeller karşılıyor.

1983 yılından beri uzman teknoloji ekibiyle en iyi hizmeti sunan, Vatan Bilgisayar en seçkin dünya markalarını bünyesinde toplayarak 13 bin ürün yelpazesiyle teknoloji severlerin elektronik eşya ihtiyaçlarını karşılarken, “en kaliteli teknolojiyi, en cazip fiyatla” sunacak. Haber Merkezi