OGİAD üyelerine hibe desteği anlatıldı

Doğu Akdeniz Kalkınma Ajansı (DOĞAKA) ile ortaklaşa düzenlenen program Osmaniye Girişimci İşadamları Derneği (OGİAD) Ali Kabul toplantı salonunda yapıldı.

Ekonomi 18.01.2013 00:24:58 0
OGİAD üyelerine hibe desteği anlatıldı

OGİAD Başkanı Mahmut KETEN TUSKON’a bağlı bir dernek olarak çalıştıklarından dolayı TUSKON rehberliğinde Dünya Ticaret Köprüleri ve yurt dışı ticari geziler düzenlediklerini yurt dışındaki Türk okulları sayesinde dünya ülkelerinin Türkiye’yi ve Türk insanını tanıdıklarını ve ticaret yapmanın kolay olduğunu belirterek Osmaniye’li işadamlarımızın ve üyelerimizin bu fırsatı çok iyi değerlendirmesi gerektiğini söyledi. Osmaniye’li işadamları olarak her türlü Devlet teşvik ve hibe desteklerinden de faydalanılması gerektiğini belirten KETEN dernek olarak bu tür faaliyetler düzenlediklerini ve üyelerimize yönelik desteğe her zaman hazır olduklarını söyledi.

DOĞAKA Osmaniye Yatırım Destek Ofisi Koordinatörü Erdinç Kadıoğlu, teknik destek programının amacının, bölgesel kalkınma açısından önem arz eden çalışmaların çözümüne yönelik geçici uzman görevlendirilmesi veya danışmanlık hizmeti verilmesi suretiyle bölgesel kalkınmaya katkı sağlamak olduğunu söyledi. KADIOĞLU 2012 yılı sürdürülebilir üretimin geliştirilmesi ve yenilikçilik mali destek programı hakkında bilgi vererek Osmaniyelilerin mutlaka uygun ve çok proje vererek bu imkandan faydalanması gerekir dedi. Haber Merkezi