TÜMSİAD`dan Sektörel Adım

Osmaniye`de hizmet veren plastik doğramacılar, Tüm Sanayici ve İş Adamları Derneği Osmaniye Şubesi ev sahipliğinde bir araya geldi.

Ekonomi 9.01.2013 09:39:04 0
TÜMSİAD`dan Sektörel Adım

Osmaniye’de hizmet veren plastik doğramacılar, Tüm Sanayici ve İş Adamları Derneği Osmaniye Şubesi ev sahipliğinde bir araya geldi.

Sektörün sorunlarının tartışıldığı ve ortak bir çatı altında nasıl bir araya gelinebileceğinin istişare edildiği toplantıyı TÜMSİAD Osmaniye Şube Başkanı Murat Özkardeş yönetti.

İş adamları olarak sorumluluklarının olduğuna vurgu yapan Özkardeş; “Unutmayın ki çalıştırdığınız insanlar ve onların aileleri sizlerin sorumluluğunuzdadır. Hiçbir işveren sadece kendisinden sorumlu değildir. Yaşadığınız problemleri çözemez ve iflas etmek zorunda kalırsanız hiç kimse kar etmez, tam aksine herkes zarar görür. Sektörünüzdeki sorunlar bir kaosa dönüşmeden birlik ve beraberlik içerisinde hareket ederseniz, geleceğe dair daha emin adımlar atarsınız. İş adamları olarak bizler sektörel sorunlara profesyonel çözümler sunmak zorundayız” şeklinde konuştu.

Karşılıklı fikir alışverişlerinin yapıldığı istişare toplantısında bir dernek çatısı altında bir araya gelinerek, sorunların kökten çözümü için ortak hareket etme kararı alındı. Haber Merkezi