Aslantaş, Ak Parti`nin başkan adayı oldu

Ak Parti Osmaniye İl Başkanı Ömer Yağmur, 14 Nisan 2012 Cumartesi günü gerçekleştirilecek il kongresinde partinin yeni başkan adayının MKYK yönetim kurulu üyesi avukat Emir Hasan Aslantaş olduğunu söyledi.

Politika 26.03.2012 09:33:52 0
Aslantaş, Ak Parti`nin başkan adayı oldu

Ak Parti Osmaniye İl Başkanı Ömer Yağmur, 14 Nisan 2012 Cumartesi günü gerçekleştirilecek il kongresinde partinin yeni başkan adayının MKYK yönetim kurulu üyesi avukat Emir Hasan Aslantaş olduğunu söyledi.

 

Öğretmen evinde basın toplantısı düzenleyen Yağmur, Ak Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayip Erdoğan’ın kongreye tek liste halinde gidilmesi yönünde karar verdiğini belirti.

 

Kongrelerini spor salonunda gerçekleştireceklerini ifade eden Ak Parti İl Başkanı Ömer Yağmur, “10 gün boyunca genel merkezimizden yetkililer gelerek sahada inceleme yaptılar. Bizim buradan giden 5 isimden 3’ü başbakanımıza sunuldu. Bu isimler arasında Emir Hasan Aslantaş kardeşimiz başbakanımız tarafından önümüzdeki dönemde il başkanı olarak uygun görülerek tek liste halinde kongremizi gerçekleştirmemizi istedi. Emir Hasan Aslantaş arkadaşımızın başkanlığında yeni bir yönetim oluşturacağız. Biz her zaman kardeşimizin yanında destekçisi olacağız. 3 yıldan bu yana sürdürüldüğümüz görevimizde çok güzel hizmetlere imza attığımızı düşünüyoruz. Emaneti iyi kullanmış, görevini iyi yapmış ve belli bir döneme damgasını vurmuş bir il başkanı olarak yönetimimle gurur duyuyorum.” Dedi.

 

İl Başkan Adayı Avukat Emir Hasan Aslantaş ise bayrak yarışı içerisinde olduklarını, bayrağı daha iyi noktalara taşımaya çalışacaklarını kaydederek hizmetlerinden dolayı Ömer Yağmur ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti.

 

Referandum, milletvekilliği seçimi ile il binası ve araç tahsisi konularında başarılı bir dönem geçiren Ömer Yağmur’a ve yönetimine teşekkür eden Ak Parti milletvekili Dr. Suat Önal; Burada bir kez daha Ak Partinin farklılığını vurgulamak istiyorum. Bu kadrolar içerisinde görev alan herkes sevdalandığı halka hizmet yolunda, yol arkadaşlığı, gönül dostluğu ve kardeşlik duyguları içerisindedir. Bu sebeple Ak Parti kadroları kişisel husumetlerin peşinde olmamıştır. Halkına hizmete sevdalandığı için bu gün buralara kadar gelmiştir. Bu grevi devralacak Emir Hasan Aslantaş kardeşimiz bu çıtayı daha yükseklere taşımanın gayreti içerisinde olacaktır. Biz halkımıza ne kadar çok hizmet edebilirsek o kadar kendisimizi bahtiyar sayacağız” dedi. Ümit Kahraman