Bakan Kılıç`ın programı belli oldu

Bugün Osmaniye`ye gelerek Ak Parti Gençlik Kolları kongresine katılacak olan Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç`ın programı belli oldu.

Politika 19.11.2011 08:41:56 0
Bakan Kılıç`ın programı belli oldu

Bugün Osmaniye`ye gelerek Ak Parti Gençlik Kolları kongresine katılacak olan Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç’ın programı belli oldu.

 

Öğle saatlerinde Osmaniye’de olması beklenen Kılıç, Toprakkale otoban turnikelerinde karşılanacak.

 

Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, valilik ziyareti ardından Ak Parti Gençlik Kolları 3.İl Kongresine katılacak. Bakan Kılıç’ın daha sonra ise Korkut Ata Üniversitesi Rektörlüğü ile Kredi Yurtlar Kurumu Yüksek Öğrenim Öğrenci Yurdunu ziyaret etmesi bekleniyor.

 

Cevdetiye Sporcu Eğitim Merkezinde incelemede bulunacak Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, Kadirli İlçesine hareket edecek. İlçede Kadirli Stadyumu ve Kapalı Spor salonunda incelemelerde bulunacak olan bakan Kılıç Kaymakamlığı ziyaretinin ardından Ak Parti Kadirli İlçe Başkanlığını ziyaret edecek.

 

Bakan Kılıç akşam ise Osmaniye milletvekili Durdu Mehmet Kastal’ın amcasının oğlu Kadirli Ticaret Odası Başkanı Hasan Kastal’ın oğlunun düğün törenine katılacak. Ümit Kahraman