Satranç antrenörlük kursu açılıyor

Osmaniye Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlü ile Satranç İl Temsilciliği organizesinde 'Satranç 1. Kademe Antrenörlük kursu açılacak.

Spor 20.08.2016 17:57:29 0
Satranç antrenörlük kursu açılıyor

Osmaniye Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlü ile Satranç İl Temsilciliği organizesinde 'Satranç 1. Kademe Antrenörlük kursu açılacak.

 Başvuruların dilekçe ile Satranç İl Temsilciliğine yapılacağı ve kursun 31 Ağustos 4 Eylül 2016 tarihleri arasında düzenleneceği belirtildi.
Kursa katılım için gerekli evraklar şu şekilde: "Dilekçe, Diploma Sureti Noter Onaylı. Görevdeki Öğretmenden diploma sureti yerine okullarından alacakları onaylı görev yeri belgesi istenecek. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünden alınacak Spor cezası olmadığına dair belge. Kursa katılacak adaylardan 120TL kurs ücreti, 30 TL vize ücreti  ve 20 TL Sporcu Lisans Ücreti olmak üzere 170TL alınacak. Kursiyerler Federasyon'un İş Bankası Ankara Şubesi 4200/ 5930838  nolu hesabına yatırıp dekontu il temsilciliğine teslim edilecektir. Erkek Kursiyerlerden Sakalsız ve Kravatlı 2 adet vesikalık fotoğraf istenecek. Sağlık raporu, Savcılık iyi hal kağıdı aslı, bu belge görevdeki öğretmenlerden istenmeyecektir. Diğer Kamu Kurumunda çalışan Kursiyerler bu belge yerine kurumdan görev yeri belgesi alabilirler Kamu kurumunda çalışmayan kursiyerler mutlaka bu belgeyi almak zorundalar. Nüfus cüzdan fotokopisi. Ulusal Sporcu olanlar ulusal sporcu belgesi ve satranç sporu yaptığını belgelemeleri gerekecek." Her Merkezi