Aktif Gazetecilerden ?tebrik? ziyareti

Aktif Gazeteciler Cemiyeti(AGC) Yönetim Kurulu Üyeleri, Türkiye Kadınlar Basketbol 1.Liginde şampiyon olarak süper lige yükselen Tosyalı Toyo Osmaniye spor kulübü başkanı Murat Teke?ye tebrik ziyaretinde bulundu.

Spor 30.05.2016 23:15:17 0
Aktif Gazetecilerden ?tebrik? ziyareti
Aktif Gazeteciler Cemiyeti(AGC) Yönetim Kurulu Üyeleri, Türkiye Kadınlar Basketbol 1.Liginde şampiyon olarak süper lige yükselen Tosyalı Toyo Osmaniye spor kulübü başkanı Murat Teke?ye tebrik ziyaretinde bulundu.

AGC Başkanı, Akdeniz Gazeteciler Federasyonu Başkan Yardımcısı ve Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Ali Cihangir,  ziyarette yaptığı açıklamada, kente süper lig sevinci yaşatan Murat Teke ve yönetimine, teknik kadro ve sporcularına teşekkür etti.

Takımın süper ligde kalıcı olmasını arzuladığını ifade eden Cihangir, ?Kadın Basketbol takımımız bu yıl birinci lige damgasını vurmuştur. İlk kez düzenlenen federasyon kupasını kazanarak bizlere sevinç yaşatan takımımız, süper lige çıkışıyla da başarısını taçlandırmıştır. Temennimiz o dur ki başarı, disiplin ve azimli çalışmanın bir neticesi olarak yükseldiğimiz süper ligde kalıcı oluruz. Osmaniyeli basketbol severler bu yıl Avrupa maçları oynayacak bir takım izlemek istiyor. Bu anlamda Tosyalı ile yapılan sponsorluk anlaşması takımımıza güç katacaktır. Yeni sezonda takımımıza başarı diliyoruz? şeklinde konuştu.

Kulüp Başkanı Murat Teke, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek AGC yönetimine teşekkür etti.

Başarının tek başına kazanılmış başarı olmadığını, ekip olarak sezon başından sonuna kadar disiplinli ve azimle çalışmanın süper ligi getirdiğini aktardı.

Osmaniye?nin süper ligde bir takımının olmasının guru verici olduğuna dile getiren Teke, ?Yönetimi, teknik heyeti, sporcu ve en önemlisi taraftarıyla tek hedef olan süper lig için kenetlenmiştik. Ligin sonuna kadar süper lige yükselme inancımızı hiç kaybetmedik. Önce federasyon kupası, ardından süper lige yükselme başarısını gösteren sporcularımıza ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum? dedi.

Süper lige yükseldikten sonrasponsorluk anlaşması için girişimde bulunduklarını dile getirdi.

Türkiye?nin saygın firmalarından Tosyalı Holding ile sponsorluk anlaşması yapıldığını kaydeden Teke, ?Uzun görüşmelerimiz sonunda kulübümüz Tosyalı Holding ile anlaşmaya vardı. Önümüzdeki sezon süper ligde Tosyalı Toyo Osmaniye adı ile mücadele edeceğiz. İnşallah bu anlaşma kulübümüz adına hayırlı olur. Hedefimiz bu ligde kalıcı olmak. Bunun için de şimdiden çalışmalarımıza başladık? şeklinde konuştu. AGC Basın