Apartman ve Site Yöneticileri Düziçi’nde buluştu

Türkiye’deki apartman ve site yöneticileri Düziçi Karacaoğlan Kültür merkezinde bir araya geldi.

Ekonomi 1.02.2022 22:56:00 0
Apartman ve Site Yöneticileri Düziçi’nde buluştu

Türkiye Kentsel Tesis Yönetim Derneği Genel Başkanı Suat Sandalcı, Genel Başkan Yardımcıları Doğukan Keskin, Süleyman Görenekli, Umut Tuğsavul ve Yönetim Kurulu Üyeleri TRKTYD Osmaniye İl Temsilcisi Hasan Çimen’in düzenlediği Akdeniz Bölge Buluşması organizasyonuna katıldı.

Akdeniz Bölgesi’nde bulunan Profesyonel Apartman ve Site Yönetim Firmaları ve Paydaş Firmaların katılım sağladığı toplantıda sektörel sorunlar, dernek yapısı, kurulan Akdeniz Bölge Başkanlığı çalışma usul ve esasları görüşüldü, yol haritası belirlendi.

Son dönemlerde özellikle İstanbul’da gündemde olan site ve toplu yaşam alanlarında yaşanılan sorunlara karşı Anadolu da güç birliği mesajı verildi.

Türkiye Kentsel Tesis Yönetim Derneği Osmaniye İl Temsilcisi Hasan Çimen Akdeniz Bölge Başkanı oldu. Toplantı Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve Aziz Şehitlerimiz için düzenlenen saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. Ardından Türkiye Kentsel Tesis Yönetim Derneği Başkanı Suat Sandalcı konuşmasında “Kıymetli katılımcılar İstanbul’dan katılım göstermiş olduğumuz bu önemli toplantının sonuç odaklı geçeceğine inancımız tamdır. Kıymetli Sektör temsilcileri, Entegre Tesis Yönetim Sektörü’nün emekçileri, bu toplantıyla Derneğimizin tüzüğü gereğince Türkiye Kentsel Tesis Yönetim Derneği’nin ilk Bölge Başkanlığı kurulacaktır. Üyelerimiz ile 2019 yılında kurulan derneğimiz üyeleriyle birlikte çalışmalarını tüm Türkiye genelinde gerçekleştirmektedir. Türkiye Kentsel Tesis Yönetim Derneği’nin bugün 48 ilde temsilcilik yapısı faal olarak çalışmaktadır. Entegre Tesis Yönetim Sektörü’nde ülkemiz genelinde yaşam alanlarımızda, AVM, Rezidans, Hastane ve tüm tesislerde iki milyon kişi istihdam edilmektedir. Yani Türkiye’nin bacasız sanayisi özelliği taşımaktadır ve ülke ekonomisinde önemli bir yere sahiptir. Yerli ve Milli Firmaların ülke ekonomisine katma değer sağlamaları için Bölge Başkanlıklarının önemi büyüktür. Türkiye Kentsel Tesis Yönetim Derneği Genel Başkanı Suat Sandalcı konuşmalarının sonunda Akdeniz Bölge Başkanlığı Mazbatasını Osmaniye İl Temsilcisi Hasan Çimen’e teslim ederek bundan sonra çok daha yoğun bir tempoyla ve Bölgede görev yapan tüm Tesis Yönetim firmaları ile birlik ve beraberlik içinde katma değerli çalışmalarla tüm Türkiye’ye örnek olacağına yürekten inandığını” belirtti.

TRKTYD Osmaniye İl Temsilcisi Hasan Çimen mazbatasını teslim aldıktan sonra yaptığı konuşmada, “Akdeniz Bölge Başkanlığı görevine kendilerini layık göre Türkiye Kentsel Tesis Yönetim Derneği Yönetim Kurulu’na teşekkür ederek, bölgedeki firmalar ile sektörün gelişimi adına çalışmalar yapacağını” belirtti.

Türkiye Kentsel Tesis Yönetim Derneği İl Temsilcileri Koordinatörü Doğukan Keskin’de toplantıda yaptığı konuşmada, “Türkiye Kentsel Tesis Yönetim Derneği’nin kısa süre önce başladığı il temsilcilikleri yapılanmasının 48 ile ulaştığını, il temsilciliklerinin koordinasyonu için büyük önem taşıyan Bölge Başkanlıklarının birincisi olan Akdeniz Bölge Başkanlığı’nın kurulmasından ötürü büyük gurur duyduğunu, Bölge Başkanlıkları’nın 7 Bölgeye yayılması ve İl Temsilciliklerinin 81 ile ulaşması için çalışmaların hız kesmeden devam edeceğini” belirtti.

Türkiye Kentsel Tesis Yönetim Derneği Genel Başkan Yardımcısı Umut Tuğsavul’da Derneğin üç sene içinde yaptığı faaliyetler ve elde ettiği başarılarla ilgili bilgi aktardı.

Türkiye Kentsel Tesis Yönetim Derneği’nin kısa – orta ve uzun vadeli hedeflerine de değinen Umut Tuğsavul 19 Şubat 2022’de İstanbul’da yapılacak olan İş Kadınları Zirvesi ve 26-27 Kasım 2022 tarihinde Ankara Kızılcahamam’da gerçekleştirilecek olan 2. Uluslararası Tesis Yönetim Zirvesine tüm Yönetim Kurulu, İl Temsilcileri ve Üyelerin el birliğiyle hazırlandığı belirtip Uluslararası düzeyde yapılacak olan organizasyonlarla Tesis Yönetim Sektöründe faaliyet gösteren firmaları ve tüm paydaş firmaları buluşturacaklarını belirtti.

Türkiye Kentsel Tesis Yönetim Derneği Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Görenekli’ de Tesis Yönetim Sektörünün günümüzdeki önemine değinerek katılımcıların sektör ile ilgili sorularını dinleyerek görüşlerini bildirdi.  TRKTYD Osmaniye İl Temsilciği