Şehit Yılmaz’ın ailesine Vali ziyareti

Osmaniye Valisi Dr. Erdinç Yılmaz, terör saldırısı sonucunda tedavi gördüğü hastanede Şehit olan Tankçı Uzman Çavuş Oğuzhan Yılmaz’ın Ailesini evlerinde ziyaret etti.

Güncel 18.04.2024 07:53:00 0
 Şehit Yılmaz’ın ailesine Vali ziyareti

Osmaniye Valisi Dr. Erdinç Yılmaz, 28.05.2017 tarihinde bölücü terör örgütü mensuplarınca düzenlenen roketatarlı saldırıda yaralanarak Ankara'da tedavi gördüğü hastanede Şehit olan Tankçı Uzman Çavuş Oğuzhan Yılmaz’ın Ailesini evlerinde ziyaret etti. 
Ziyarette Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Tolga Nacar da yer aldı. Ziyaret sırasında Kur'an-ı Kerim okundu ve Şehitlerimiz için dua edildi.
Şehidin ailesinin hatırlarını sorarak bir süre sohbet eden Vali Dr. Erdinç Yılmaz, Şehidin Ailesine Kur'an-ı Kerim ve Bayrak takdim etti. 
Vali Yılmaz ziyareti sırasında yaptığı konuşmada, şehide Allah’tan rahmet dileyerek, “Aziz Şehitlerimize olan borcumuzu hiçbir zaman ödeyemeyiz. Şehitlerimizin hatıralarını yaşatmak, ailelerinin yanında olmak hepimizin boynunun borcudur. Kapımız, gönlümüz Şehitlerimizin ailelerine her daim açıktır. Şehidimize, Allah gani rahmet eylesin, mekânı cennet olsun. Bu vesile ile Şehitlerimize Allah’tan rahmet, ailelerine sabırlar diliyorum. ”diye konuştu.
Şehidimizin Ailesi, Vali Dr. Erdinç Yılmaz'a ziyareti nedeniyle teşekkür etti.