29 ekim özgür düşünceliler derneğinden koli desteği

29 Ekim Özgür Düşünceliler Derneği Kovid-19 salgınından etkilenen dar gelirli vatandaşlar için gıda kolisi desteği veriyor.

Güncel 26.01.2021 15:35:00 0
29 ekim özgür düşünceliler derneğinden koli desteği

29 Ekim Özgür Düşünceliler Derneği Kovid-19 salgınından etkilenen dar gelirli vatandaşlar için gıda kolisi desteği veriyor. Dernek Başkanı Saadettin Sarıbıyık, hazırlanan 55 gıda kolisinin Osmaniye Merkez ve Kadirli ilçelerinde ihtiyaç sahiplerine dağıtılacağını söyledi.

Çin’in Wuhan kentinde ortaya çıkan ve tüm dünyayı etkisi altına alan Kovid-19 salgınından etkilenen dar gelirli vatandaşlara Sivil Toplum Kuruluşları da yardım için seferber oldu. Osmaniye’de 29 Ekim Özgür Düşünceliler Derneği’de yardım kampanyaları yaparak dar gelirli vatandaşlara destek çıkan STK’lar arasında yer alıyor. 
29 Ekim Özgür Düşünceliler Derneği Başkanı Saadettin Sarıbıyık; “Salgının ilk aylarında yaptığımız gibi yine dernek olarak içinde temel gıda malzemelerinin bulunduğu 55 koli hazırladık. Bu kolileri ihtiyaç sahibi ailelere ulaştıracağız. Osmaniye Merkez ve Kadirli Şubesinde görevli arkadaşlarımızla kolileri hazırladık. Çevresinde ihtiyaç sahibi olan vatandaşlarımızın bize başvurmalarını istiyoruz.” açıklamasını yaptı.

29 Ekim Özgür Düşünceliler Derneği