820 bin uyuşturucu hap ele geçirildi 820 bin uyuşturucu hap ele geçirildi

Osmaniye İl Müftülüğü Gençlik koordinatörlüğü tarafından yapılan “Üniversite Gençliği İle 4/6 Yaş El Ele, Duvarları Renklendirme” projesi devam ediyor 
Osmaniye İl Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü tarafından hayata geçirilen proje kapsamında, Korkut Ata Üniversitesi'nde eğitim alan Diyanet Gençlik üyeleri, minik öğrencilerin eğitim alanlarını renklendirdi.
Aile Destek Merkezi'ndeki kreş ve Dereobası 4-6 yaş Kur'an kursunun duvarları, genç gönüllülerin ellerinden çıkan renkli ve neşeli tasarımlarla canlandı

438241201 835042058648202 5331848674609964347 N
Proje, gençlerin sosyal sorumluluk bilincini artırmanın yanı sıra, eğitim alanlarını daha yaşanabilir ve renkli hale getirerek öğrencilerin motivasyonunu artırmayı hedefliyor.
Kurs öğreticileri ve öğrencileri, Diyanet Genç Gönüllülerinin ziyaretlerinden dolayı duydukları memnuniyeti dile getirdi.
Diyanet Genç Gönüllüleri, eğitime katkı sunmanın ve topluma hizmet etmenin verdiği heyecanla, gelecek boyama etkinliklerini heyecanla beklediklerini ifade etti. 
Bu etkinlikle, gençlerin topluma olan katkıları ve duyarlılıkları bir kez daha ön plana çıkıyor. Gençlerin geleceğe umutla bakmaları ve topluma pozitif bir etki yapabilmeleri adına bu tür projelerin devamının gelmesi bekleniyor.

Muhabir: Ümit KAHRIMAN